5000TL Oyuncu Bilgisayarı Toplama

Daha uygun fiyatlısını önerdim, geriye kalan 200 TL ile diğer bileşenlere ekleyebilir ya da başka bir şey yapabilirsin.

Önerdiğiniz monitörün tasarımını çok beğenmedim ancak topladığınız bilgisayar Ryzen içermesine rağmen hoşuma gitti. Bu canavarın oyunlarda olacak performansı hakkında bir şeyler söyleyebilir misiniz? Güncel oyunları yüksek ayarlarda sorunsuz çalıştırabilir miyim acaba?

Önerdiğiniz monitörün tasarımını çok beğenmedim ancak topladığınız bilgisayar Ryzen içermesine rağmen hoşuma gitti. Bu canavarın oyunlarda olacak performansı hakkında bir şeyler söyleyebilir misiniz? Güncel oyunları yüksek ayarlarda sorunsuz çalıştırabilir miyim acaba?
Kesinlikle yüksek ayarlarda oynarsın, aslında bende o Monitörü beğenmiyorum fakat performansı iyi :) Gönül rahatlığı ile alabilirsin, ayrıca TN Panel'dir. Dilersen üstüne biraz daha ekleyip IPS Panel olan başka bir Monitör alabilirsin.

Kesinlikle yüksek ayarlarda oynarsın, aslında bende o Monitörü beğenmiyorum fakat performansı iyi :) Gönül rahatlığı ile alabilirsin, ayrıca TN Panel'dir. Dilersen üstüne biraz daha ekleyip IPS Panel olan başka bir Monitör alabilirsin.

Vatan'da yeni bir bilgisayar buldum. Nasıl bi bakar mısın? INTEL 7500 - MSI B250M PRO - MSI GTX1060 - 240GB SSD - 16 GB RAM Oyuncu Bilgi.

Yüksek ayarlarda video kaydı varken bile sorunsuz oynatır mı? @Toprak Aga

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı