Daha uygun fiyatlısını önerdim, geriye kalan 200 TL ile diğer bileşenlere ekleyebilir ya da başka bir şey yapabilirsin.Benim attığım Asus ile ilgili olan sorun nedir? O monitörü arkadaşımda kullanıyor o yüzden onu söyledim.
Daha uygun fiyatlısını önerdim, geriye kalan 200 TL ile diğer bileşenlere ekleyebilir ya da başka bir şey yapabilirsin.Benim attığım Asus ile ilgili olan sorun nedir? O monitörü arkadaşımda kullanıyor o yüzden onu söyledim.
Daha uygun fiyatlısını önerdim, geriye kalan 200 TL ile diğer bileşenlere ekleyebilir ya da başka bir şey yapabilirsin.
Kesinlikle yüksek ayarlarda oynarsın, aslında bende o Monitörü beğenmiyorum fakat performansı iyiÖnerdiğiniz monitörün tasarımını çok beğenmedim ancak topladığınız bilgisayar Ryzen içermesine rağmen hoşuma gitti. Bu canavarın oyunlarda olacak performansı hakkında bir şeyler söyleyebilir misiniz? Güncel oyunları yüksek ayarlarda sorunsuz çalıştırabilir miyim acaba?
Kesinlikle yüksek ayarlarda oynarsın, aslında bende o Monitörü beğenmiyorum fakat performansı iyiGönül rahatlığı ile alabilirsin, ayrıca TN Panel'dir. Dilersen üstüne biraz daha ekleyip IPS Panel olan başka bir Monitör alabilirsin.
Almayın derim o sistemi.Vatan'da yeni bir bilgisayar buldum. Nasıl bi bakar mısın? INTEL 7500 - MSI B250M PRO - MSI GTX1060 - 240GB SSD - 16 GB RAM Oyuncu Bilgi.
Yüksek ayarlarda video kaydı varken bile sorunsuz oynatır mı? @Toprak Aga
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.