5000 TL PC toplama onerisi

Bütçe
5000

Bora398

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben 5000 TL'yi geçmeyecek PC topluyorum. Ekran kartı ve işlemci Intel AMD NVIDIA fark etmez. GTA Online'da Full grafiklerde en az 60 FPS açsın yeter. Bana parça önerisi yapar mısınız? Monitör klavye ve mause bende mevcut. Sadece kasa gerek.

Geriye 1.157TL kalıyor. Ekran kartlarının bu piyasasına pek hakim değilim o yüzden kart önerisi yapamayacağım. Sistem 3060 ve altı kartları besler. RTX3060'ı ise 2k grafiklerde rahatlıkla besler.

Ekleme: Eğer piyasa düzelince ekran kartı alırım diyorsanız 670TL'ye Biostar RX550 öneririm. Yalnız isteğinizin dışında kalıyor. Çünkü 1080p yüksek ayarlarda ortalama 30-40 FPS verir altına düşmez.

İleride param olunca yapacağım

Geriye 1.157TL kalıyor. Ekran kartlarının bu piyasasına pek hakim değilim o yüzden kart önerisi yapamayacağım. Sistem 3060 ve altı kartları besler. RTX3060'ı ise 2k grafiklerde rahatlıkla besler.

Ekleme: Eğer piyasa düzelince ekran kartı alırım diyorsanız 670TL'ye Biostar RX550 öneririm. Yalnız isteğinizin dışında kalıyor. Çünkü 1080p yüksek ayarlarda ortalama 30-40 FPS verir altına düşmez.
RX 560 4gb alsam kaç fps artar?

Son düzenleme:
Ben 5000 TL'yi geçmeyecek PC topluyorum. Ekran kartı ve işlemci Intel AMD NVIDIA fark etmez. GTA Online'da Full grafiklerde en az 60 FPS açsın yeter. Bana parça önerisi yapar mısınız? Monitör klavye ve mause bende mevcut. Sadece kasa gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı