5000 TL PC toplama

Turbox önerdiğimiz söylemedim sakın yanlış anlamayın eğer zaten deneyimli değilseniz nasıl bilgisayar toplayacaksınız hem daha arkadaş laptopmu alacak masüstümü belli değil.

Orası çok mu zor parçalarını eline alıp bir bilgisayarcıya gitse 100TL'ye toplar zaten bilemedin 200 TL olsun. Turbox gibi ikinci el parçalarla sistem dizen markaları önermeyin.

turbox önerdiğimiz söylemedim sakın yanlış anlamayın eğer zaten deneyimli değilseniz nasıl bilgisayar toplayacaksınız hem daha arkadaş laptopmu alacak masüstümü belli değil
Gider bir arkadaşına bilgisayarcıya vs. toplayabilir. Bunun için TurboX çöpleri önerilir mi?

Orası çok mu zor parçalarını eline alıp bir bilgisayarcıya gitse 100TL'ye toplar zaten bilemedin 200 TL olsun. Turbox gibi ikinci el parçalarla sistem dizen markaları önermeyin.

O paraya güzel sistem toplanır hazır sistem alınır.
Bu arada Turbox öneren kişi ya bilgisiz ya da bir çocuk olabilir trollüyor konu sahibini konu sahibi onu dikkate almazın o Turbox öneren kişiyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu AMD olan 4900 yaklaşık TL.

Bunlar Intel için 4600TL kasa koymadım sisteme elinizde ekside olsa vardır. Ama alacaksanız bile ikinci el alın boş kasayı yenileri çok pahalı.
@Rikaf Adam, arkadaşın önerdiği sistem alınabilir. Ayrıca anakart H410'a düşürülüp ortalama bir kasa da alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı