Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
@Oreki Hocam monitörü değiştirmek ister misiniz? @Neko Hocamın da söylediği gibi bazı sitelerde bu monitöre kötü yorumlar yapılmış. Gerekirse bütçeyi 5.500 TL'ye kadar esnetelim.
@Oreki Hocam monitörü değiştirmek ister misiniz? @Neko Hocamın da söylediği gibi bazı sitelerde bu monitöre kötü yorumlar yapılmış. Gerekirse bütçeyi 5.500 TL'ye kadar esnetelim.
Ben az evvel bu monitöre bakmıştım. Diğer monitörün modelini yazdım. Çokta dikkat etmedim sanırım ki yanlışlıkla bunu incelemişim... 1-2 kötü yorum bu monitör için de var. Ama iyi diyorsanız bu olsun.
Sistemde değiştirmeyi düşündüğünüz, bunun yerine şu olsaydı daha güzel olurdu diyeceğiniz bir donanım var mı? Dediğim gibi bütçeyi biraz esnetebilirim. Yoksa sistemi bu haliyle toplayacağım.