5000 TL RX 480 Sistem Toplama

Biz iş görsün diye sistem önermiyoruz. Dengeli sistem öneriyoruz alan kişi sen olsan böyle bir sistemi kendine almak ister, kimseyi dinlemez alırsan kendi düşen ağlamaz derim ama başkasına önerirsen koskoca forumu töhmet altında bırakırsın.

Uyumluda demiştim az önce. Dengesiz mi sistem ?

Casper bilgisayarda genelde uyumlu oluyor. Senin önerdiğin sistemin Casper hazır kasalardan bir farkı yok.

Casper kasamı ? O fiyata gtx 1070 ve 240 GB SSD dizdim bence en düşük bütçeli hazır halde o sistem olur.
Gayette dengeli. Sıkıntı nedir ? Aydınlık getirirseniz bu olay çözülür.

Casper kasamı ? O fiyata gtx 1070 ve 240 GB SSD dizdim bence en düşük bütçeli hazır halde o sistem olur.
Gayette dengeli. Sıkıntı nedir? Aydınlık getirirseniz bu olay çözülür.

Anakart giriş seviye 2000 TL bütçeli sistemlere önerilen H110 chipsetli bir anakart sen tutmuşsun i7 6700K ile önermişsin daha ne olsun. Uygun diye Ferrari'ye de LPG takalım o zaman. Ayrıca soğutucu yok o işlemcide, işlemciyi nasıl soğutacaksın buzdolabının içine mi koymayı düşünüyorsun? Sen sistem mistem önerme bi zahmet.

@svprivatery Hocam siz benim kasadan devam edin bence.

Vatan bile H110 Yonga Setli Anakarta K ibareli işlemci takmıyor Bir de İ7.

@Berat27 Bence çok dengesiz olmuş.

Hea daha yeni farkettim. Kusura bakmayın. K ibareli koymuşum. İleride i5 7400 alacağım için hep o anakartı koyuyordum. K ibaresini görmemişim.

İ5 7400'e de en az B250 Yonga Setli bir Anakart öneririm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…