5000 TL RX 480 Sistem Toplama

Senin seçtiğin sistemin anakartında var mıdır ? Araştırdım bulamadım. LC-Power Gaming 987B Kasasını önerdi bir arkadaş açtığım başlıkta. Bizim sisteme uygun gibi görünüyor ama ben bir fikrini alayım dedim.
 
Hocam bilemedim.

O kasa hakkında hiçbir yorum yok internette. Ben olsam almazdım. Kumar.
 
Vallahi anlamıyorum ya, 6000 TL ile 1080'li sistem nasıl topluyorsunuz, GTX 1080 zaten 2600 TL, hayır işin bir hilesi falan mı var bir yerlerde indirim kuponları falan mı dönüyor çözemedim. Napıyorsunuz işlemci falan mı almıyorsunuz, 5000TL sistem topladım RX480 8GB Ryzen 1600 var soğutucuya para yetiremedim 1600X alacaktım soğutucu çıkıyor diye 1600'ı seçtim. Nanokatalog falan sitelerden alıyorsunuz da, kargo gelince anakart iki parça çıkmasın?
Anakart niye 2 parça çıksın? Mağazaya bu forumun üstadları @Neko @JohnMacTavish @BERWAR @ShadYaqz
@Nazım Paşa güvenilir diyor. Bazı istisnalar beğenmiyor sadece.
 
Sitenin mantığı şu. Parçalar, Almanyadan geliyor. Orada daha ucuz olduğu için, buraya gelince ucuza satıyorlar. Bir sorun olursa, önce siteye veriyorsunuz. Onlar uçakla üreticiyi firmaya gönderiyor. Tamamen güvenilir. Vatan bilgisayar gibi sizi soymuyor. O yüzden güvenmiyorsunuz değil mi? Eğer güvenmiyorsanız, N11'de de satış yapıyorlar. Nanokatalog - n11.com
 
10 sayfa okuyamam, ben konuda var mıydım onu bile hatırlamıyorum. Biri bana özet geçebilir mi? Ama 5000'e monitörsüz GTX 1070 sistem toplanır.
 
10 sayfa okuyamam, ben konuda var mıydım onu bile hatırlamıyorum. Biri bana özet geçebilir mi? Ama 5000'e monitörsüz GTX 1070 sistem toplanır.
Sadece sizin nano'ya güvenilir dediğinizi söyledim bir arkadaşa. Konuyla alakalı değil. Site güvenilirliğiyle alakalı.
 
Ben hangi sistemi attım ki ? :D
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı