Oyun oynamadığı sürece çok gerekmez. Tabii hangi işi yaptığına bağlıÜniversite işleri için iyi bir ekran kartı gerekmiyor mu yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum.
Oyun oynamadığı sürece çok gerekmez. Tabii hangi işi yaptığına bağlıÜniversite işleri için iyi bir ekran kartı gerekmiyor mu yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum.
İşler tasarım vs. değilse fazlasıyla yeterli. Ayrıca bütçe dar.Üniversite işleri için iyi bir ekran kartı gerekmiyor mu yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum.
İşler tasarım vs. değilse fazlasıyla yeterli. Ayrıca bütçe dar.
Dizüstü olacakMasaüstü mü dizüstü mü?
Çok teşekkürlerBütçe artarsa;Acer Aspire 3 A315-42 Amd Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD Fiyatı
Acer Aspire 3 A315-42 Amd Ryzen 7 3700U 8GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
TeşekkürlerLenovo V15-ADA AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Freedos 15.6" Fiyatı
Lenovo V15-ADA AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Freedos 15.6" en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.