5000 TL sesli klavye önerisi

Bütçe
3-5

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kulaklık yalıtım sağladığı ve arkada sesler olduğu için blue switch ALGK8614 klavyemde sesler az geliyor. Daha sesli ve mümkünse kablosuz da çalışabilen RGB olan ve mümkünse RGB'si tek renk olabilen klavye arıyorum.
FPS oyunu oynamıyorum.
%100 klavye arıyorum. En azından numpad olmalı.

Eğer "aradaki fiyat farkına değer. Bütçe yükseltip bunu al" dediğiniz klavye varsa bütçeyi 5'e kadar çıkarabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık yalıtım sağladığı ve arkada sesler olduğu için blue switch ALGK8614 klavyemde sesler az geliyor. Daha sesli ve mümkünse kablosuz da çalışabilen RGB olan ve mümkünse RGB'si tek renk olabilen klavye arıyorum.
FPS oyunu oynamıyorum.
%100 klavye arıyorum. En azından numpad olmalı.

Eğer "aradaki fiyat farkına değer. Bütçe yükseltip bunu al" dediğiniz klavye varsa bütçeyi 5'e kadar çıkarabilirim.

Daktilo tavsiye ederim.

Klavyenin sesini duymak istiyorsan kulaklığını kullanma bu da bir çözüm. Blue switchten daha fazla ses çıkartan şey arkadaşın da önerdiği gibi daktilo olacaktır.

Green switch ve white switch daha sesliymiş baktığım kadarıyla. O tarz bir şeyler lazım. Önerisi olan yok mu? Eğer fiyatlarda veya bulunabilirlikte çok fark varsa blue switch de olur.

Green switch ve white switch daha sesliymiş baktığım kadarıyla. O tarz bir şeyler lazım. Önerisi olan yok mu? Eğer fiyatlarda veya bulunabilirlikte çok fark varsa blue switch de olur.
Benim bildiğim Razer'ın green switch ürünleri var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı