5000 TL Sistem Önerisi

Bütçe
5000TL
Selamlar, ilk sistem önerim olan 5000 TL Sistem Öneri makaleme hoşgeldiniz. Bu makalede seçtiğim bütün parçalar Akakçe'den. Eğer sistem beğenilirse ileride Akakçe'de gözükmeyen başka sitelerde de araştırma yaparak en F/P sistemleri toplamaya çalışacağım. Umarım sistemi beğenirsiniz ve bu bütçede bilgisayar toplamayı düşünüyorsanız size yardımcı olur.

Sistemi inceledikten sonra yorumlarınızı belirtirseniz yaptığım hataları ve nasıl geliştirebileceğimi öğrenmeme yardımcı olursunuz.

Kasa: Zalman N3 Fanlı Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

PSU: FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Anakart: Asus PRIME H410M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

İşlemci: Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ekran Kartı: Asus TUF-GTX1650S-4G-Gaming 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 2666 MHz DDR4 CL16 HX426C16FB3/16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

SSD: Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Not: Sistemde 2x8 yerine 1x16 RAM kullanmamın sebebi Akakçe'de 2x8 RAM'lerin daha pahalı olması ve bütçeyi aşması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart olarak bu daha iyi olurdu:

Bunun dışında kasa olarak bunu da koyabilirdiniz:

Anakart olarak bu daha iyi olurdu:

Bunun dışında kasa olarak bunu da koyabilirdiniz:

Hocam şimdi siz kasa önerisi yapınca farkettim ben yanlış modelin linkini koymuşum. S4 Plus kullanacaktım normalde sistemde. Anakart olarak da sizin dediğiniz daha iyi olur bu sisteme teşekkürler yorumunuz için.
Monitör dahil 5000 TL halini de yapar mısın? Eline sağlık.

Hocam imzama ekledim linki buraya da bırakıyorum. Bu listeden bakabilirsiniz. Her ay listeyi güncelleyeceğim. 5000TL Ve Üzeri Sistem Önerisi (Monitör Dahil) - Rxnk

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı