5000 TL sistem önerisi

fallxry

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba iyi günler, sağlam bir oyuncu bilgisayarı istiyorum başlıkta gördüğünüz bir bütçem var. Bu zamanda bulmak zor fakat bütçem bu kadarına yetiyor. Toplama olmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ara toplam: 2.685,12

Malum ekran kartı stokları ve fiyatları, herkese önerdiğim gibi size de ikinci el önereceğim. İlk attığım ilan 29 Aralık'tan kalma, sonraki ise 8 Şubat. İlk ilanı ikincisinden daha ucuza veya aynı fiyata alabilirseniz ilk tercihiniz olsun.

İlan 1 ile toplam: 4.385,12 (1700 liraya o ekran kartını bırakacağına inanmıyorum, 4900 bandına çıkabilir)

İlan 2 ile toplam: 5.185,12

Bütçeniz var ise RAM'den bir tane daha alabilirsiniz.

Ara toplam: 2.685,12

Malum ekran kartı stokları ve fiyatları, herkese önerdiğim gibi size de ikinci el önereceğim. İlk attığım ilan 29 Aralık'tan kalma, sonraki ise 8 Şubat. İlk ilanı ikincisinden daha ucuza veya aynı fiyata alabilirseniz ilk tercihiniz olsun.

İlan 1 ile toplam: 4.385,12 (1700 liraya o ekran kartını bırakacağına inanmıyorum, 4900 bandına çıkabilir)

İlan 2 ile toplam: 5.185,12

Bütçeniz var ise RAM'den bir tane daha alabilirsiniz.
Sağolun bunları tümünü toplayabileceğim güvenli bir yer varmı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı