5000 TL Sistem Önerisi

Bütçe
5000

chalos

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar, sistem toplamak veya hazır satın almak istiyorum. Bütçem 5K aklımda bir sistem var fakat bulamadım böyle bir sistemi ucuz parçalar kovalamak biraz zor oluyor maalesef, hazır bildiğiniz monitör ve aşağıdaki verdiğim sistemin hazır hali varsa yardımcı olur musunuz?

AMD Ryzen 5 1600 AF / Ryzen 5 3600X
GTX 1660 Super / RX 570

Oynayacağım oyunlar;

GTA V (alt: V, FiveM, RAGE: MP)
Legends of Legend (LoL)
Counter-Strike: Global Offensive ( CS:GO)
Valorant

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, sistem toplamak veya hazır satın almak istiyorum. Bütçem 5K aklımda bir sistem var fakat bulamadım böyle bir sistemi ucuz parçalar kovalamak biraz zor oluyor maalesef, hazır bildiğiniz monitör ve aşağıdaki verdiğim sistemin hazır hali varsa yardımcı olur musunuz?

AMD Ryzen 5 1600 AF / Ryzen 5 3600X.
GTX 1660 Super / RX 570.

Oynayacağım oyunlar;

GTA V (alt: V, FiveM, rage: MP)
Legends of Legend (LoL)
Valorant.

Cronos 1650 | R3 1200 GTX 1650 4G 8GB DDR4 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com 1 tane ekstra disk ekle anakarttı 1 tık yükseltebilirsin.

Monitöre 1000 lira ayırsan. 4000 lira kalıyor, istediğin ekran kartlarını zaten unutta ekran kartlı bilgisayar bulamazsın o fiyata. Ya apu sistem kurup düşük grafiklerle idare edeceksin. Yada bütçeyi en az 2000 lira arttıracaksın.

AMD Ryzen 5 1600 AF / Ryzen 5 3600X.
GTX 1660 Super / RX 570.

Oynayacağım oyunlar;

GTA V (alt: V, FiveM, rage: MP)
Legends of Legend (LoL)
Valorant.

Siz 2019'da mı kaldınız :D? O bütçede anca APU alırsınız monitörlü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı