5000 TL Sistem Önerisi

• Konuyu başlatan Sonkatil
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.307
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Sonkatil

Ziyaretçi
Pv6lDQ.png

Beyler bu sistemi topladım sonradan işlemciyi 4790k yaptım. Resim değiştirmedim sistem olmuş mu? Hepsi uyumlu her türlü bilgiye acıgım. Lütfen artık alcam internet cafeciyim acil almam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey sorcam benim SSD 240gb ta ihtiyacım var + 16gb rame ne gerek var ki her yerde 8gb yeter diyorlar.

Senin önerdiğin sıvı sogutmayla benimkini değiştirdim allah izin verirse alıyorum cok saol ilgin için.

Ulan bu nası site kimsenin dediği bir değil. Ne güzel r9 290x alcaktım nvidia önerdiler simdi nvidia ekledim. Bu sefer geri r9 öneriyonuz ne b*k yicemi sasırdım. R9 mu 780 ti mi? Yeter la.

Arkadaşım laflarını seçerek konuş. Burası takıldığın ekşi sözlük'e benzemez. Ben sadece 2.000 TL paranın o karta çok olduğunu düşündüm. Önerimi yaptım. Cebine de azcık para bıraktım. Sen bilirsin. Ama konuşmalarına dikkat et. Lafını seçerek konuş. R9 290X, 780Ti seviyesinde bir karttır.

Şimdi r9 290x ve nvdia gtx780ti herkes aynı olayda takılmıs anladıgım kadarıyla. 780 performans r9 oyun ama bu konuyu heryer farklı yorumlamıs. Oyun canavarı alcam tasarruflu olan ekran kartı hangisi ama oyunlarıda ultrada accak performansı cok iyi olan baska ekran kartı var mıdır? Ben bu ikisinden resmen sogudum. Şu konuya acıklık gelsin direk pc alcam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı