Yarallanamamaktan başka herhangi bir sorun yaşarmıyımEkran Kartı Gtx 1070 monitör ise FreeSync barındırıyor. FreeSync' den yararlanamazsın.
malesef bütçem sıkıntılı ve önerdiğin monitörler çok pahalımış ama önerin için teşekkür ederimen zayıf parça ekran gibi duruyor. bütçen kısıtlı ise ve artıramıyorsan kullanılabilir ama ilk fırsat bulduğunda ekranı yükseltmelisin. ekran kartın yaklaşık yarı performansta çalışır bu çözünürlükte.
ekran için önerim 1440p 27" mümkünse IPS panel olması
peki ozaman biraz para biriktiriebilirim şuan monitör olarak elimde samsung 931nwplus var fakat vga çıkışlı ben vga hdmi dönüştürücü alsam nekadar performans kaybı yaşarımen zayıf parça ekran gibi duruyor. bütçen kısıtlı ise ve artıramıyorsan kullanılabilir ama ilk fırsat bulduğunda ekranı yükseltmelisin. ekran kartın yaklaşık yarı performansta çalışır bu çözünürlükte.
ekran için önerim 1440p 27" mümkünse IPS panel olması
malesef bütçem sıkıntılı ve önerdiğin monitörler çok pahalımış ama önerin için teşekkür ederim
peki ozaman biraz para biriktiriebilirim şuan monitör olarak elimde samsung 931nwplus var fakat vga çıkışlı ben vga hdmi dönüştürücü alsam nekadar performans kaybı yaşarım
yani benim ekran VGA oldupu için hdmı to VGA alacam doğrumudur?dönüştürücü de performans kaybı olmaz. yanlız dönüştürücüyü alırken "hdmı to vga" olmasına dikkka et. tam tersi olmasın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.