5000 TL sistem toplama

Bütçe
5000
Keşke benim önerdiğim sistemi alsaydınız.
10400F kendimde var fakat 2633MHz çalışıyor ramleri, 2933 MHZ vs. çalıştırmam için Z-490 gibi bir anakart lazım fakat sistemi toplayacağımız arkadaşın o kadar bütçesi yoktu o yüzden Intel sistemi es geçtik.Belki ekran kartından memnun kalmayabilir fakat ilerleyen zamanlarda daha iyi bir ekran kartı alacağını söyledi bu aldığımızı da daha eski bir sistemde kullanıcak muhtemelen.Oynacağı oyunlar csgo/lol o yüzden ekran kartlık bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum açıkçası. Ekstra bir öneriniz var ise yine belirtirseniz az önce sipariş geçtik iptal ederiz kargoya verilmeden :) İyi günler.

10400F kendimde var fakat 2633MHz çalışıyor ramleri, 2933 MHZ vs. çalıştırmam için Z-490 gibi bir anakart lazım fakat sistemi toplayacağımız arkadaşın o kadar bütçesi yoktu o yüzden Intel sistemi es geçtik.Belki ekran kartından memnun kalmayabilir fakat ilerleyen zamanlarda daha iyi bir ekran kartı alacağını söyledi bu aldığımızı da daha eski bir sistemde kullanıcak muhtemelen.Oynacağı oyunlar csgo/lol o yüzden ekran kartlık bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum açıkçası. Ekstra bir öneriniz var ise yine belirtirseniz az önce sipariş geçtik iptal ederiz kargoya verilmeden :) İyi günler.
Hocam önerdiğim sistem hem ekran kartı hem de işlemci yönünden daha iyi. Ram frekansları konusunda haklısınız fakat ileri de 6C/6T oyunlar için yeterli olmayacaktır.
@WoLeRm benimle bir sıkıntınız mı var? Çünkü attığım mesajların çoğuna üzgün veya kızgın atıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı