Fian Şampiyonu
Hectopat
Merhabalar. 5000 TL sistem arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Monitör şart değil fakat olursa iyi olur.Oyun amaçlı kullanacağım
Şuan toplamanızı önermem fiyatlar gereğinden fazla uçuk.Merhabalar. 5000 TL sistem arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Monitör şart değil fakat olursa iyi olur.
Sistemin temel amacı ne olacak? Oyun için mi bakıyorsunuz? Şayet öyleyse 2.ele yönelin.Merhabalar. 5000 TL sistem arıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Monitör şart değil fakat olursa iyi olur.
Hazır olursa iyi olur fakat parça şeklinde de olurHazır sistem mi olsun ? Yoksa parça parça mı bulalım ?
Oyun amaçlıSistemin temel amacı ne olacak? Oyun için mi bakıyorsunuz? Şayet öyleyse 2.ele yönelin.
Ben fiyatların düşeceğini hiç sanmıyorum önümüzdeki 2 3 içindeBencede fiyatların normalleşmesini bekleyin illa alacağım diyorsanız önerebiliriz.
Gaming laptoplar fiyatları çok yüksek hocamBen size kimsenin vermeyeceği bir tavsiye vereyim. Ekran ihtiyacınız da varsa 120 hz ve üzeri bir gaming laptop almanızı tavsiye ederim. Çünkü ekran kartları aşırı uçuk fiyatta. Şuan aynı özelliklerde bir laptop aynı fiyatlara gelir çok daha karlı olur sizin için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.