Hocam bütçeyi 5400 yapma şansınız var mı?
Hocam zor gibi ama siz yine de atın bulduğunuzu.
Pollux 3T10-GTX1650 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T10-GTX1650 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Eğer artmaz der isen işlemcisini R5 1600 yapıp alabilirsin ama tavsiyem zorlayarak GTX1650 bulunan sistemi alın tam F/P.Leo 3A-1050Ti - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Leo 3A-1050Ti masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bilgim yok.Peki bunları Irak üzerinden almanın bir yolu var mı?
Peki bunları Irak üzerinden almanın bir yolu var mı?
ırak üzerinden aldırmayı düşünüyorumEğer hazır sistem istiyorsanız ve Irak'ta yaşıyorsanız ülkenizin sitelerinden almanız lazım çok büyük ihtimalle çünkü hazır patçaların çoğu sadece Türkiye içinde satılıyor hatta hiç başka bir ülkeye direk kargolandığını görmedim.
Eğer hazır sistem istiyorsanız ve Irak'ta yaşıyorsanız ülkenizin sitelerinden almanız lazım çok büyük ihtimalle çünkü hazır patçaların çoğu sadece Türkiye içinde satılıyor hatta hiç başka bir ülkeye direk kargolandığını görmedim.
Irak üzerinden aldırmayı düşünüyorum.
Hazır sistem olmak zorunda değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.