5000 TL sistem toplama

Bunu almalısın. 5000 TL bütçeye AMD toplamak saçmalık olur. Fiyatı geçmesin dersen SSD'yi 120 GB alabilirsin.
Eki Görüntüle 133357

Merak ettiğim bir mesele var bellekte 8GB bana her zaman yetecek midir? Bir de ekran kartımın özellikle 8GB'dan aşağı olmasını istemiyorum. Günümüzün iyi oyunları 4GB'ı çok kolay zorlayabiliyor.

@colapcys güç kaynağı fazlasıyla yeterli olacaktır. Hatta ileride SLI dahi yapabilirsiniz. Ekran kartına gelecek olursak çok güçlü bir ekran kartı. Şu anda dahi 2GB VRAM yetiyorken 4GB hayli hayli yetecektir.

@colapcys güç kaynağı fazlasıyla yeterli olacaktır. Hatta ileride SLI dahi yapabilirsiniz. Ekran kartına gelecek olursak çok güçlü bir ekran kartı. Şu anda dahi 2GB VRAM yetiyorken 4GB hayli hayli yetecektir.

Çok sıradan bir oyun örneği olacak ama GTA V'i 4GB ile rahat rahat FullHD oynayabilir miyiz? Veya aynı şekilde Star Wars: Battlefront'u ?

Diğer arkadaşa da sorduğum gibi ekran kartı ve güç kaynağından emin olamadım. 4GB'ın her zaman yetmeyeceğini düşünüyorum. 650W yeterli midir böyle bir sisteme?
Kardeşim şuanda 650w ve gtx970 4gb 250bit ekran kartı olan bir sistemden yazıyorum ve gayet iyi kaldırıyor hatta 110w psu boşta bile kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…