5000 TL Sistem

ve işlemci stok soğutucusu iyi bir performans sergiliyor mu ?

Ya topluyoruz beğenmiyorsun şurası kötü burası kötü. Senin sistemin ana kartı kötü. Yani i 7 6700 GTX 980 Ti sığdırdım daha ne istiyorsunuz söyleyin amacınız ney anlamadım :D.

Sistemin tam halini bir daha atabilir misin ?

Adsız.png
MSI GTX 980TI GAMING 6G 6 GB 384B GDDR5 DVI HDMI 3XDP DX12 Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Kasa zalman Z 11 plus seçeceksiniz hani o kararı vermeniz için 250 lira ayırdım.

Fury yada Tİ farketmez b150 yada h170 yonga bir anakart almalısınız bu bütçeyle en kötü. Siz en iyisi almadan 1 gün önce konu açın ertesi gün gidip alın. Yoksa paranızı çöpe atıcaksınız.

Killer ethernet var gaming lan yongası yok fark edecek bir şey mi bilemem. Ses bileşeni bunun da kaliteli. H 170 olması yeterli zaten gaming işte beğendiysen al.

Seçtiğin tüm parçaları söyle ona göre bir şey diyelim belki hata yaparsınız o yüzden.

H 170 Gaming 3 ü ne kadara buldunuz o fiyatta size göre daha iyisini önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı