5000 TL Sistem

H110 anakartları x8 hızında çalışıyor 1440 p için alacağınız ekran kartını tam veriminde kullanamayabilirsiniz. O yüzden H 170 almanız daha iyi olacaktır.
Adsız.png
MSI R9 FURY X 4GB HBM Memory 4096Bit AMD Radeon DX12 Su Soğutmalı Ekran Kartı
Şu an ekran kartı stokta olmasa bile siz siparişi verdikten en fazla 3 gün sonra onlara gelecektir bu şekilde alabilirsiniz. Yeni teknolojiyi beklememekte haklısınız her zaman yeni bir şey çıkıyor. HBM belleğe sahip bir ekran kartı almanız 1440 p monitör için iyi olacaktır ben böyle bir sistem yaptım uygun görürseniz bunu alırsınız. İlk başta çift kanal çalıştırmak için 2 x 4 seçtim ileride aynı modelden alıp 16 gb yapabilirsiniz. Tek modül 8 yerine 2 modül 4 daha iyi olacaktır.

H
H110 anakartları x8 hızında çalışıyor 1440 p için alacağınız ekran kartını tam veriminde kullanamayabilirsiniz. O yüzden H 170 almanız daha iyi olacaktır.
Eki Görüntüle 158919
Şu an ekran kartı stokta olmasa bile siz siparişi verdikten en fazla 3 gün sonra onlara gelecektir bu şekilde alabilirsiniz. Yeni teknolojiyi beklememekte haklısınız her zaman yeni bir şey çıkıyor. HBM belleğe sahip bir ekran kartı almanız 1440 p monitör için iyi olacaktır ben böyle bir sistem yaptım uygun görürseniz bunu alırsınız. İlk başta çift kanal çalıştırmak için 2 x 4 seçtim ileride aynı modelden alıp 16 gb yapabilirsiniz. Tek modül 8 yerine 2 modül 4 daha iyi olacaktır.
h110 x16 hizinda ve pci e 3.0 oldugu yaziyor ve hic oc yapmadim hayatimda.h110m gaming almayi dusunuyorum.anakarta 250 civari verebilirim.

Eki Görüntüle 158919
Bu bütçeye daha kaliteli bir kasa ve
High Power Astro Lite 750W 80+Gold 62.5A@12V Güç Kaynağı bu güç kaynağı daha iyi olmazmı?

Hangi anlamda tek ekran karti ve islemci takacagim. Sli ve cf istemiyorum. Ekran karti ve islemcinin performansini dusururmu bu bilgiye ihtiyacim var. Uyelerin fikirleri catisiyor.

H110m gaming gtx 980 i5 6600 2x8 gb 2133 ram takacagim. Sorun varsa soyleyin lutfen. Bu anakartin nesi kotu performansi mi dusuruyor ?

Kimisi pci e 3.0 var diyor kimisi 2.0 var diyor kimisi x16 diyor kimisi de x8 diyor. Dogrusu hangisi ?

Anakart önemli bir parça dostum. Sen bütün bileşenleri ona takıyorsun ve bunu gayet iyi bir bütçe varken en kötüsünü değil en uygunu alman daha iyi olacaktır.

Simdi asus h170 pro gaming alsam ileride niye az daha para verip z170 almadim derim ve 300 400tlyi ekran kartina eklemek daha mantikli degil mi ? Nasil olsa oyun oynayacagim baska islerle ugrasmayacagim. Soruma yanit almak istiyorum bu anakart performansi etkilermi ?

Z170 yonga seti OC için. Sadece oyun için bu bütçeye en az B150 yada H170 uygundur. Recep Abinin dediği gibi " Ucuz etin yahnisi yavan olur."

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı