5000 TL Sistem

h110 x16 hizinda ve pci e 3.0 oldugu yaziyor ve hic oc yapmadim hayatimda.h110m gaming almayi dusunuyorum.anakarta 250 civari verebilirim.
Dostum zaten hız aşırtma yapacağın bir sistem önermedim takıp çalıştıracaksın ek bir şey yapmayacaksın. Bütçen 5000 lira yani böyle bir sistem yaptım eğer hangisini uygun görüyorsan onu al. 2 bellek modüllü anakart olduğu için ileride yükseltme yapamayacaksın eğer h 100 m alacaksan ona göre 2 x 8 veya tek modül 8 alman gerekiyor. H 170 alman daha iyi x 16 uzunluğunda olduğunu belirtiyor olabilir. x 16 hızında çalışıyor mu ona dikkatli bak.

Bu bütçeye daha kaliteli bir kasa ve
High Power Astro Lite 750W 80+Gold 62.5A@12V Güç Kaynağı bu güç kaynağı daha iyi olmazmı?
"Daha" kaliteli diye diğer parçalardan kısmak zorunda belli bir bütçede topluyoruz benim önerdiğim güç kaynağı yeterli gelecektir. Aynı fiyatta daha kalitelisini buluyorsan onu öner. Ben böyle yaptım. Z 1 NEO iyi bir kasadır.

Dostum zaten hız aşırtma yapacağın bir sistem önermedim takıp çalıştıracaksın ek bir şey yapmayacaksın. Bütçen 5000 lira yani böyle bir sistem yaptım eğer hangisini uygun görüyorsan onu al. 2 bellek modüllü anakart olduğu için ileride yükseltme yapamayacaksın eğer h 100 m alacaksan ona göre 2 x 8 veya tek modül 8 alman gerekiyor. H 170 alman daha iyi x 16 uzunluğunda olduğunu belirtiyor olabilir. x 16 hızında çalışıyor mu ona dikkatli bak.

"Daha" kaliteli diye diğer parçalardan kısmak zorunda belli bir bütçede topluyoruz benim önerdiğim güç kaynağı yeterli gelecektir. Aynı fiyatta daha kalitelisini buluyorsan onu öner. Ben böyle yaptım. Z 1 NEO iyi bir kasadır.
Güç kaynağı iyi, fakat o kasanın malzeme kalitesi gerçekten hoş değil.

Güç kaynağı iyi, fakat o kasanın malzeme kalitesi gerçekten hoş değil.

H110m gaming alırsam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda sadece 2 kasa fanı takma girişinin olduğu yazıyor. Kasam 5 fanlı olacak 5 fanını da çalıştıramayacak mıyım ? Anlamadım.

Dostum Fury x kötü mü bunun üstü 980 Ti. Ayrıca molex bağlantılarıyla 5 fanı çalıştırırsın onda şüphen olmasın.

Ayrıca kasanın malzeme kalitesi ne kadar kötü olabilir? Ana kart düşmeyecek yani. Kasaya tekme atacaksan böyle risk varsa 10 mm çelik alaşımlı kasa bul kendine :D.

Dediğim gibi anakart x16 hızında ve pci e 3.0. H110 gaming ihtiyaçlarımı karşılıyor, anakarttan pek bir beklentim yok tek amacım ekran kartına abanıp oyunlarda max performans almak. Fury x çok güzel lakin nvidia nın oyunlardaki ek özellikleri hoşuma gidiyor.

Cf sli yapmayacağım oc yapmayacağım anakarta 500 tl verip niye asus h170 pro gaming alayımki ? En kalitesi bu yani h170 ' in daha üstü yok. Ama yok 4 ram yuvası yok 2 pci - e isime yaramadıktan sonra olsa ne olacak boşa para vermiş oluyorum. Belkide miniITX sistem yapacağım belli olmaz.

Dostum Fury x yerine GTX 980 Ti alırsın bu bütçeye yapabiliyorsan yap daha da konuyla ilgili mesaj yazma. GTX 980 almak istiyorsan al buyur bekliyorum daha az performans al ne diyeyim. Sıvı soğutma var HBM bellek daha ne istiyorsun anlamıyorum? Bilgisayardan beklentin ney ona göre sistem kurayım. Hatta dur ben bir tane sistem yapacağım tam performans garantisi veremem ama istediğin olsun intel nVidia yapacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı