5000 TL sisteme ekran kartı tavsiyesi?

Renovatio

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar merhaba. Memur bir arkadaşımıza oyun sistemi topluyoruz. Maximum olarak 4600-5000 TL civarı bir bütçe var ve monitörden klavyeye tüm ekipmanların sisteme dahil olması gerekli. Aşağıdaki resimdeki gibi bir sistem toplama kararı aldık fakat ekran kartı konusunda pek emin değiliz. Bu sisteme yakışacak ve 5000 TL'yi geçmeyecek şekilde ekran kartlarını marka ve modelleri ile belirtirseniz sevinirim. Bu bütçe sınırında sistemi daha iyi duruma getirebilecek arkadaşlarımız var ise yorumlarınız benim için değerlidir, belirtirseniz sevinirim. Bilgisayarı maaş günü sebebiyle 15 marta kadar toplayamıyoruz. Mümkün olursa 15 martta apar topar toplayacağız. Herkese iyi sosyaller..

@Recep Baltaş @BilgisayarKurdu @Ali Güngör

WV81aY.png

Dosya Ekleri

• VATAN BİLGİSAYAR   Türkiye nin Teknoloji Hiperstore u.png
    VATAN BİLGİSAYAR Türkiye nin Teknoloji Hiperstore u.png
    57,9 KB · Görüntüleme: 367
Son düzenleme:
Evet listede psu yok sepete atmayı unutmuşum, psu olarak aklımızda Cooler Master G750M var.

Kendisinin isteği bu şekilde oldu listeyi de ondan alıp birkaç değişiklik yapmıştım anakarta hiç dikkat etmedim. Peki sizin intel sistem olarak tavsiyeniz nedir?

Not: Şimdilik işlemcimizi 8350 olarak güncelledik

Son düzenleme:
Bu butceye amd almak yanlis olur. Su anda eskimis durumdalar, 4690k + z97gaming 5 daha iyi olur diye dusunuyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı