5000 TL SSD önerisi

Sorun değil hocam.

Hocam çoğu kişinin onayı var arkadaşa bunu önerdim.

NV1 ve NV2'de olduğu gibi QLC yonga kullanılmış bu SSD de hocam. F/P tarafta kotu degi ama asla uzun omurlu bir SSD de degil. Eminim SLC önbelleği dolduktan sonra hızı epey çakılır. Ayrıca QLC'nin en kısa ömürlü tür olduğunu da hatırlatmak lazım. Bir SSD'nin DRAM içerip içermemesinden daha ciddi bir konudur aslında.

İkinci SSD olarak takıp, sadece dosya depolama ve oyun kurma amaçlı kullanacaksan alınabilir. Ancak yine de o bu butcede daha iyi seçenekler var Exceria Pro ve Exceria G2 gibi. WD Blue SN580 bile daha iyi olur.

NV1 ve NV2'de olduğu gibi QLC yonga kullanılmış bu SSD de hocam. F/P tarafta kotu degi ama asla uzun omurlu bir SSD de degil. Eminim SLC önbelleği dolduktan sonra hızı epey çakılır. Ayrıca QLC'nin en kısa ömürlü tür olduğunu da hatırlatmak lazım. Bir SSD'nin DRAM içerip içermemesinden daha ciddi bir konudur aslında.

İkinci SSD olarak takıp, sadece dosya depolama ve oyun kurma amaçlı kullanacaksan alınabilir. Ancak yine de o bu butcede daha iyi seçenekler var Exceria Pro ve Exceria G2 gibi.
gelecekte bütçeyi arttırıp yenisini alabilir hocam bu ssd yi bende kullanıyorum ve 5 yıl dayanmışlığı var

gelecekte bütçeyi arttırıp yenisini alabilir hocam bu ssd yi bende kullanıyorum ve 5 yıl dayanmışlığı var
SSD 2024 yilinda cikti hocam. Nasil 5 yil dayandi soyler misiniz?

Ki neden simdi daha iyisini almak varken neden bu modeli alip sonra tekrardan masraf yapsin soyler misin?

SSD 2024 yilinda cikti hocam. Nasil 5 yil dayandi soyler misiniz?

Ki neden simdi daha iyisini almak varken neden bu modeli alip sonra tekrardan masraf yapsin soyler misin?

Hocam galiba eski modeli varsa onu almışım şimdi bakarım nereden aldığıma ve de bu modeli satabilir

Bu ucunden biri secilmeli butceye gore.

@Lemrado

2 TB gen 5 o fiyatlara zor. Öncelikle anakartınızın gen 5 SSD desteklediğinden emin olun. Çok insan hataya düşüyor. Alıp takıyor ve testlerde beklenen hız verilerini alamıyor. Bu konuda başlık açınca da yorumlarda "Anakartınız uyumsuz. Desteklemiyor." gibi yorumlar yapılıyor. Bu konuda sayısız başlık var. Dikkat etmek lazım. Naçizane hatırlatmak istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı