5000 TL Warzone için kulaklık önerisi

EsatBen

Centipat
Katılım
21 Şubat 2023
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam dostlarım. Aktif olarak CoD Warzone oynamaktayım fakat şu an da kullanılanmakta olduğum Razer Kraken 7.1 Surround sound kulaklığımdan hiç ama hiç memnun değilim. Düz zemindeki alan sesleri ayırt eldise de tam bir mesafe hesaplaması yapamıyorum. Daha da kötüsü orta katlarda iken alt kat ile üst kat sesleri bile ayırt edemiyorum. Bu konu ile alakalı tecrübe sahibi insanlardan Gaming kulaklık önerisi alacağım. Aklımda Sennheiser gsp 500 modeli var fakat Surround olmadığı için şüphede bırakıyor. HyperX stinger 2 cloud kullandım memnun etmedi. Bütçe maksimum 5000 TL önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleme:
Selam dostlarım. Aktif olarak CoD Warzone oynamaktayım fakat şu an da kullanılanmakta olduğum Razer Kraken 7.1 Surround sound kulaklığımdan hiç ama hiç memnun değilim. Düz zemindeki alan sesleri ayırt eldise de tam bir mesafe hesaplaması yapamıyorum. Daha da kötüsü orta katlarda iken alt kat ile üst kat sesleri bile ayırt edemiyorum. Bu konu ile alakalı tecrübe sahibi insanlardan Gaming kulaklık önerisi alacağım. Aklımda Sennheiser gsp 500 modeli var fakat Surround olmadığı için şüphede bırakıyor. HyperX strain 2 kullandım memnun etmedi. Bütçe maksimum 5000 TL önerilerinizi bekliyorum.

Cloud 2
 
Selam dostlarım. Aktif olarak CoD Warzone oynamaktayım fakat şu an da kullanılanmakta olduğum Razer Kraken 7.1 Surround sound kulaklığımdan hiç ama hiç memnun değilim. Düz zemindeki alan sesleri ayırt eldise de tam bir mesafe hesaplaması yapamıyorum. Daha da kötüsü orta katlarda iken alt kat ile üst kat sesleri bile ayırt edemiyorum. Bu konu ile alakalı tecrübe sahibi insanlardan Gaming kulaklık önerisi alacağım. Aklımda Sennheiser gsp 500 modeli var fakat Surround olmadığı için şüphede bırakıyor. HyperX Stinger 2 Cloud kullandım memnun etmedi. Bütçe maksimum 5000 TL önerilerinizi bekliyorum.

Hocam Cloud 2 öneririm aktif olarak FPS oyunları oynamaktayım ve herhangi bir sorun hiç yaşamadım.
 
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum. Sennheiser gsp 500 aldım kendisi bambaşka bir seviyeymiş herkese tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı