Güzel görünüyor, birkaç incelemesine bakacağım. Önerilere bu süreçte açığım tabii.
Sıkça önerildiğini gördüm ürünün. Bence içlerinde en iyi seçenek o olacaktır. Herhalde G Pro X'in yeni versiyonunu koydunuz seçeneklere eğer öyleyse zaten aralarındaki en güncel versiyon attığım diye biliyorum.

@iWaxie hocam selam, bende şuan kulaklık arayışı içerisindeyim bir seçim yaptınız mı? Eğer aldıysanız deneyimlerinizi merak ediyorum.

@iWaxie hocam selam, bende şuan kulaklık arayışı içerisindeyim bir seçim yaptınız mı? Eğer aldıysanız deneyimlerinizi merak ediyorum.
Kablolu tercih ettim hocam, BlackShark V2 Special Edition. Ortalama altı aydır kullanıyorum, şu ana kadar memnunum. Bütçeniz kısıtlıysa, arkadaşım da BlackShark V2 X aldı, o da ortalama üç ila dört aydır kullanmakta, memnun. Kablosuz için bir şey diyemeyeceğim, deneyimlemedim.

Kablolu tercih ettim hocam, BlackShark V2 Special Edition. Ortalama altı aydır kullanıyorum, şu ana kadar memnunum. Bütçeniz kısıtlıysa, arkadaşım da BlackShark V2 X aldı, o da ortalama üç ila dört aydır kullanmakta, memnun. Kablosuz için bir şey diyemeyeceğim, deneyimlemedim.

Mikrofon, pad kalitesi nasıl hocam? Sanırım kumaş pad kullanılıyor değil mi? En çok sıkıntı çektiğim deri pad oldu, yavaştan kulaklığım bozuluyor değiştirmeyi düşünüyorum.

Mikrofon, pad kalitesi nasıl hocam? Sanırım kumaş pad kullanılıyor değil mi? En çok sıkıntı çektiğim deri pad oldu, yavaştan kulaklığım bozuluyor değiştirmeyi düşünüyorum.
Mikrofon kalitesi gerçekten iyi, hem ben, hem de sohbet ettiğim arkadaşlarım ses kalitesinden memnunlar. Kumaş pedler ise benim gibi deriden geçmiş birisi için gerçekten çok iyi oldu, hem rahat, hem de terletmediği için uzun saat oturumlarda herhangi bir problem çekmiyorum. Deneyimlerim bu şekilde, umarım sana fikir konusunda yardımcı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı