Konuyu biraz ekarte edeceğim ama kusura bakmayın. TurkSoldier46, biz de bir başkası sistem toplarken test videolarını izlemeden ''Ben şu a markasını hiç sevmiyorum.'' diyerek taraf tutup önerilerde bulunan arkadaşları sevmiyoruz. İlla ki muhalif bulursun çünkü bu forumda haklının değil haksızın muhalifi çok fazla.
Ben Intel seviyorum diyip Intel'den daha az CPU gücü ile aynı performansı veren ve Global çapta satış yapıp piyasayı alt üst eden AMD'yi kötüleyerek senin kararında olmayana karşı saygını bozarsan kusura bakma kimse dediklerini desteklemez arkadaşım.
Bol bol kaliteli kaynaklardan test izlemeni, taraf tutmamanı ve fiyat performans segmentine kafa yormanı tavsiye ederim. Akabinde alabileceğin cevaplar kalbini kırabilir. Forumda yeni olmana ve katılımının çok erken olmasına istinaden cevap vererek bunu yazdım.
Ayrıca, ilk toplanan sistem gayet iyi seviyede ancak B350 anakart ile overclock mümkün mü değil mi bilmiyorum, mümkün değilse X serisine yatırım ölü yatırım olur.Bu arada eğer işlemci Ryzen 1600 ile değişirse daha iyi olur tabii.Başka türlü bir yardım gerekirse etiket atabilirsiniz. İyi sosyaller.