Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bütçem 5000TL bu fiyat bandında monitör bakıyorum. Benim kullandığımda yatay çizgiler çıkmaya başladı. Yenisini alma vakti geldi sanırım.
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bütçem 5000TL bu fiyat bandında monitör bakıyorum. Benim kullandığımda yatay çizgiler çıkmaya başladı. Yenisini alma vakti geldi sanırım.
Bu fiyata ancak 1080p bulunur 1080p'de de 27 inç oynayamazsınız çünkü PPI oranı azalır ve ekranı daha piksel piksel şekilde görürsünüz. 24 inç alınmalıdır 1080p'de
Hocamın önerdiği monitör bu fiyat için iyidir, İncehesap'tan indirim kovalayabilirsin.
Dediğim gibi 27 inç almayın aldırmayın ekranda pikselleri sayarsınız. Ayrıca attığım monitör çok çok çok daha iyi. Hatta kıyaslanamayacak seviyede iyi.
hocam attığım monitör WQHD bir problem olacağını düşünmüyorum piksel açısındanDediğim gibi 27 inç almayın aldırmayın ekranda pikselleri sayarsınız. Ayrıca attığım monitör çok çok çok daha iyi. Hatta kıyaslanamayacak seviyede iyi.
QHD olduğunu görmemişim de yine de alınmaz.100 Hz aşırı düşük. Ayrıca sisteminiz kaldırmayacaksa 2K bulaşmayın derim. Piyasada en düşük fiyatlı güzel 2K monitör bu. https://www.akakce.com/monitor/en-u...-2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,973202512.html Model güzel ama marka bir tık kötü.hocam attığım monitör WQHD bir problem olacağını düşünmüyorum piksel açısından
Hocam attığım monitör WQHD bir problem olacağını düşünmüyorum piksel açısından.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.