Konumuz o değil ki. Konu sahibi CS:GO kasar mı diye sormuş.
CS:GO çok fazla RAM yiyen bir oyun değil Valorant olsa neyse.
Hocam evet çok harcamıyor fakat 2 GB zaten ekran kartına gidiyor, kaldı 2 GB bunun en az 1.5'unu Windows harcasa geriye 500 MB RAM kalır.
Özellikle bir de Discord falan kullandığı zaman mümkün değil.
Yani ancak o şekildeYer yer drop yiyecektir fakat bu bütçede bu kadar oluyor maalesef. Sonradan eline para geçince RAM yükseltebilir.
Doğru fiyatlar çok ileri seviyede malesefYani ancak o şekilde
Yeterki oyun kasmasın yeter benim için teşekkür ederim tavsiyelerin için![]()
Hometech Alfa 590S i5-5257U 8 GB 256 GB SSD Iris Graphics 6100 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hometech Alfa 590S i5-5257U 8 GB 256 GB SSD Iris Graphics 6100 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu laptopu buldum. Fakat bilmediğim bir marka olmadığı için malzeme kalitesi ne kadar iyi olur, bir fikrim yok. Ekran kartı Intel iris 6100, Vega 3 ile aynı seviyede diyebiliriz. Alıp almamak size kalmış.
Steam indirilirmi buna ?
Hocam harici ekran kartlı laptop var mı 5000'e?O da kasar. İkisinde de RAM yetersiz ve dahili GPU olduğundan RAM'den kullanır.
Yeterki oyun kasmasın yeter benim için teşekkür ederim tavsiyelerin için.
Hocam harici ekran kartlı laptop var mı 5000'e?
Hocam ikinci ek bakarsanız:
Asus İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
Asus İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar S-Param Güvende ile taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.