5000 TL'ye CS:GO için laptop önerisi

Hocam evet çok harcamıyor fakat 2GB zaten ekran kartına gidiyor, kaldı 2 GB bunun en az 1.5'unu windows harcasa geriye 500mb ram kalır.
Özellikle bir de discord falan kullandığı zaman mümkün değil

Hocam evet çok harcamıyor fakat 2 GB zaten ekran kartına gidiyor, kaldı 2 GB bunun en az 1.5'unu Windows harcasa geriye 500 MB RAM kalır.
Özellikle bir de Discord falan kullandığı zaman mümkün değil.

Yer yer drop yiyecektir fakat bu bütçede bu kadar oluyor maalesef. Sonradan eline para geçince RAM yükseltebilir. Ya da 2. el bakması gerek.

Bu laptopu buldum. Fakat bilmediğim bir marka olmadığı için malzeme kalitesi ne kadar iyi olur, bir fikrim yok. Ekran kartı Intel iris 6100, Vega 3 ile aynı seviyede diyebiliriz. Alıp almamak size kalmış.

Bu laptopu buldum. Fakat bilmediğim bir marka olmadığı için malzeme kalitesi ne kadar iyi olur, bir fikrim yok. Ekran kartı Intel iris 6100, Vega 3 ile aynı seviyede diyebiliriz. Alıp almamak size kalmış.
Yeterki oyun kasmasın yeter benim için teşekkür ederim tavsiyelerin için
Steam indirilirmi buna ?

O da kasar. İkisinde de RAM yetersiz ve dahili GPU olduğundan RAM'den kullanır.

Konumuz o değil ki. Konu sahibi CS:GO kasar mı diye sormuş.
Hocam harici ekran kartlı laptop var mı 5000'e?
Hocam ikinci ek bakarsanız:

Yeterki oyun kasmasın yeter benim için teşekkür ederim tavsiyelerin için.

Aslında önceki laptoplar için satıcıya RAM eklemesi sonucu garanti dışına çıkıp çıkmadığını sorun. Garanti kapsamı dışına girmiyorsa alınıp RAM eklenebilir.
Hocam harici ekran kartlı laptop var mı 5000'e?
Hocam ikinci ek bakarsanız:

Laptopun kasasını yeniledikten sonra neden olmasın. Ama ben bu fiyata yeni laptop almayı tercih ederdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı