Bu hayatta tamir edilemez hiç bir şey yoktur. Fakat kondisyonu iyi bir G29 daha iyi bir tercih olur. G27 setler biraz eski ve zamandan dolayı yıpranmış olur.
Bu hayatta tamir edilemez hiçbir şey yoktur. Fakat kondisyonu iyi bir G29 daha iyi bir tercih olur. G27 setler biraz eski ve zamandan dolayı yıpranmış olur.
İnternetten biraz araştırdımda tamiri nerede yapılıyor pek anlamadım. Ondan dolayı sormuştum.
Peki Logitech markasının kendi yerine göndersem para karşılığında yararlar mı?
5000 TL maximum bütçem var. Bu fiyata bulabilir miyim? Bozulursa Ankara'da tamircisi var mı bu makinelerin?
İnternetten biraz araştırdımda tamiri nerede yapılıyor pek anlamadım. Ondan dolayı sormuştum.
Peki Logitech markasının kendi yerine göndersem para karşılığında yararlar mı?
5000'e biraz zor 5500'e falan bulursun ama. Tamir konusunda ise temiz bir 2. el bulabilirsen bozulacak bir şeyi yok. Ücreti mukabilinde tabii ki de Logitech tamir gerçekleştirecektir.
5000'e biraz zor 5500'e falan bulursun ama. Tamir konusunda ise temiz bir 2. el bulabilirsen bozulacak bir şeyi yok. Ücreti mukabilinde tabii ki de Logitech tamir gerçekleştirecektir.
Dostum benim tavsiyem Dolap üzerinden bakman olur. En azından kontrol edip sonrasında iade şansın var. Dolap temsilcisiyle bir konuş ne alırsan al 24 saat içinde iade edebiliyorsun. Şahsen ben ilan üzerinden baktığım ürüne al yada alma diye tavsiye vermem.
Temiz bir tane alırsan bir şey olmaz dostum korkma. Bende geçenlerde heveslendim. Sonra hevesim çabuk geçer belki dedim ve kendim yaptım. Gerçektende öyle oldu 2 gün oynadıktan sonra attım kenara
Temiz bir tane alırsan bir şey olmaz dostum korkma. Bende geçenlerde heveslendim. Sonra hevesim çabuk geçer belki dedim ve kendim yaptım. Gerçektende öyle oldu 2 gün oynadıktan sonra attım kenara