5000 TL'ye direksiyon seti önerisi

O Bulduğum 5000 tl ye g29 muhtemelen perte çıkmış olucaktır ondan girmiyorum o 2. el işine :)

2.el G29 alırsam veya onun yerine G27 alsam?

Bozulursa tamir ettirebilme imkanım var mı yani?
Bu hayatta tamir edilemez hiç bir şey yoktur. Fakat kondisyonu iyi bir G29 daha iyi bir tercih olur. G27 setler biraz eski ve zamandan dolayı yıpranmış olur.

Kesinlikle daha mantıklı, G29'lara yönelebilirsiniz eğer varsa.

5000 TL maximum bütçem var. Bu fiyata bulabilir miyim? Bozulursa Ankara'da tamircisi var mı bu makinelerin?

Bu hayatta tamir edilemez hiçbir şey yoktur. Fakat kondisyonu iyi bir G29 daha iyi bir tercih olur. G27 setler biraz eski ve zamandan dolayı yıpranmış olur.

İnternetten biraz araştırdımda tamiri nerede yapılıyor pek anlamadım. Ondan dolayı sormuştum.
Peki Logitech markasının kendi yerine göndersem para karşılığında yararlar mı?

5000 TL maximum bütçem var. Bu fiyata bulabilir miyim? Bozulursa Ankara'da tamircisi var mı bu makinelerin?

İnternetten biraz araştırdımda tamiri nerede yapılıyor pek anlamadım. Ondan dolayı sormuştum.
Peki Logitech markasının kendi yerine göndersem para karşılığında yararlar mı?

5000'e biraz zor 5500'e falan bulursun ama. Tamir konusunda ise temiz bir 2. el bulabilirsen bozulacak bir şeyi yok. Ücreti mukabilinde tabii ki de Logitech tamir gerçekleştirecektir.

5000'e biraz zor 5500'e falan bulursun ama. Tamir konusunda ise temiz bir 2. el bulabilirsen bozulacak bir şeyi yok. Ücreti mukabilinde tabii ki de Logitech tamir gerçekleştirecektir.

Sahibinden üzerinden bir tane buldum Technopat açısından link vermemde bir sorun var mı acaba link atsam?

Sahibinden üzerinden bir tane buldum Technopat açısından link vermemde bir sorun var mı acaba link atsam?
Dostum benim tavsiyem Dolap üzerinden bakman olur. En azından kontrol edip sonrasında iade şansın var. Dolap temsilcisiyle bir konuş ne alırsan al 24 saat içinde iade edebiliyorsun. Şahsen ben ilan üzerinden baktığım ürüne al yada alma diye tavsiye vermem.

Şimdi anladım. Evet maalesef şimdi o fiyata DFGT bile anca bulunuyor.

O zaman tercihimi 2.el bir G29'a çevirip bozulursa Logitech firmasının direk kendisine yolluyorum. Teşekkürler.
Temiz bir tane alırsan bir şey olmaz dostum korkma. Bende geçenlerde heveslendim. Sonra hevesim çabuk geçer belki dedim ve kendim yaptım. Gerçektende öyle oldu 2 gün oynadıktan sonra attım kenara :):)

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-05-20 saat 17.10.18.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-05-20 saat 17.10.18.jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 34
  • WhatsApp Görsel 2023-05-20 saat 17.11.06.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-05-20 saat 17.11.06.jpg
    169,2 KB · Görüntüleme: 29
Önerim bu fiyatlara direksiyon almamanız. Bende ETS 2 oynarken mouse ile oynuyorum. Almışken kaliteli alın, sonradan pişman olmayın.

Bende öyle yapıyorum halihazırda şu an.

Temiz bir tane alırsan bir şey olmaz dostum korkma. Bende geçenlerde heveslendim. Sonra hevesim çabuk geçer belki dedim ve kendim yaptım. Gerçektende öyle oldu 2 gün oynadıktan sonra attım kenara :):)

Nasıl yaptın çok merak ettim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı