Güzelce bir araştırma yaptım fakat 10 ile 15 arası bir fiyat aralığında olmadan adam akıllı bir gaming laptop bulamadım. 5 bin liralık bir laptop PUBG kaldırmaz, kaldırsa bile en düşük ayarlarda 20 25 arası bir FPS alırsın.Arkadaşlar kendime gaming laptop almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz benim için çok önemli çünkü bilgisayar konusunda pek fazla iyi değilim![]()
Neredeyse 3-4 sene önce 3000 TL'ye şu özelliklere sahip bir laptop almıştım:Güzelce bir araştırma yaptım fakat 10 ile 15 arası bir fiyat aralığında olmadan adam akıllı bir gaming laptop bulamadım. 5 bin liralık bir laptop PUBG kaldırmaz, kaldırsa bile en düşük ayarlarda 20 25 arası bir FPS alırsın.
Güzelce bir araştırma yaptım fakat 10 ile 15 arası bir fiyat aralığında olmadan adam akıllı bir gaming laptop bulamadım. 5 bin liralık bir laptop PUBG kaldırmaz, kaldırsa bile en düşük ayarlarda 20 25 arası bir FPS alırsın.
Ya kardeşim nasıl kaldırmaz? Bilmediğiniz çok belli.Güzelce bir araştırma yaptım fakat 10 ile 15 arası bir fiyat aralığında olmadan adam akıllı bir gaming laptop bulamadım. 5 bin liralık bir laptop PUBG kaldırmaz, kaldırsa bile en düşük ayarlarda 20 25 arası bir FPS alırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.