5000 TL'ye GT70 Alınır mı?

Ekran kartları ''GB'' ına göre sınıflandırılmaz. Herkes tutturmuş yok 4 gb yok 2 gb. Ekran kartı soldan 2. rakamına göre sınıflandırılır.

2GB olan kartlar mesela 740m gibi kartlar 128 bit oluyor fakat GTX880M 4GB kartlar 256 bit oluyor bu yüzden GB sini yazdım.
Ayrıca kusura bakmayın karıştırmışım.

Halen GPUBoss linklerine bakıp karşılaştırma yapılmayacağını öğretemedik. Forum kurallarına ekledik. Yasak kardeşim. Ekleyip ekleyip durmayın artık mesajlarınıza GPU Boss linkleri.

Almışken 8xx serisinden alın. Bu saatten sonra 7xx tercih etmenin anlamı yok.

Ayrıca 740M'ler 128 Bit olur diye bir kural yok. 64 Bit'i de var. 128 Bit'i de var. GB, Bit bunlara takılmayın artık.

Halen GPUBoss linklerine bakıp karşılaştırma yapılmayacağını öğretemedik. Forum kurallarına ekledik. Yasak kardeşim. Ekleyip ekleyip durmayın artık mesajlarınıza GPU Boss linkleri.

Almışken 8xx serisinden alın. Bu saatten sonra 7xx tercih etmenin anlamı yok.

Ayrıca 740M'ler 128 Bit olur diye bir kural yok. 64 Bit'i de var. 128 Bit'i de var. GB, Bit bunlara takılmayın artık.

Maximum dan bahsettim neyse ben derdimi anlatamadım boşver.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı