5000 TL'ye GTX 1060'lı Sistem Önerisi

Güzel hazırlanmış bir sorun yaşamazsın ek olarak hdd yi barracuda öneririm daha hızlı ve daha uygun bir de ramleri 2 slot öneririm daha 3-4 de olsa iyi fps veriyor
Tam tersi, WD Seagate'den daha performanslı, daha pahalı. Bazı yerlerde ucuz.
Bellekleri 2 slot almaya gerek yok. Çünkü bu apu sistem değil.
Eki Görüntüle 296110böyle bişey alabilirsin kendine göre bazı şeyleri değiştirebilirsin
Bu fiyata ssd yok, bellekler 8GB.
Hocam 1.nci attığınız linkteki sistem oyun amaçlı alttaki render vs amaçlı değil mi ve 1.nci attığınız sistemi almayı düşünüyorm her hangi bir sıkıntı olur mu darboğaz vs açısından

ve güç kaynağını Cooler Master 600W 80+ MPX-6001-ACABW-EU olarak değiştirsem sıkıntı olurmu ?
Bu sistemi Nanokatalog'dan topladım, çok daha güzel bir sistem ortaya çıktı. Buyrun sistemin özellikleri, fiyatı;

Anakart
Ekran Kartı
Bellek
İşlemci
İşlemci Soğutucusu
Kasa
Güç Kaynağı
HDD
SSD
Bu sistemi alırsanız tasarım olarak beyaz, gri ve siyah ağırlıklı çok güzel bir görünüm kazanıyor. Hem de aynı fiyata, daha güzel parçalar mevcut. Tam 5000TL İstiyorsanız SSD'Yi çıkarmanız gerekiyor. Tabi 5300TL verebilirseniz SSD bilgisayara çok fark katacaktır. Paranız artarsa da şunu alabilirsiniz. 5'li fanı alırsanız bir tane fan boşta kalacak. 4'lü satılmıyor diye bunu önerdim. Dediğiniz kasa da gayet güzel ama bu sisteme ayıp olur. Bi önceki topladığım sistemdeki kasada 6 adet mavi ledli fan olduğu için eklemiştim. Ama o da güzel bir seçim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı