5000 TL'ye güncel sistem toplama

Sistem iyi toplanmış fakat kasa ve PSU'yu önermiyorum. Game Booster Çin Mali olduğu için onun yerine Cooler Master, Corsair, FSP, Thermaltake gibi bilindik markalar daha iyi olur.

Benchmark teslerine bakıldığında 10100F 5 2600'ü geçiyor.
İşlemciyi hem bu yüzden ve fiyatı uygun oldugu için seçtim.
Anakarta 8 GB RAM daha takılabilir.

Son düzenleme:
Birkaç parça pekala daha iyi olabilirmiş ama alınabilir gibi. İstersen birkaç link daha bulursan at kıyaslayayım.
Hocam ben de kasa topluyorum da, en son kasa montajında gereken kabloları biz mi alacağız yoksa kasayla veya bileşenlerle geliyor mu? Anakartla kablo geliyor mu ya da psu ile?

Umarım konuyu açan arkadaşın konusunu baltalamış olmam.

Toplam 3150TL kalan 1850TL ile Gaming gecesinden RX 5500 XT veya GTX1650s alabilirisin, ileridede depolama ve RAM'i yükseltirsin.

Kasa ve anakartla tüm gerekli parçalar gelmekte hocam. Yalnızca PSU seçerken güç girişi vs. alacağınız ekran kartına dikkat edin yeterli.

Sistemi Teknobiyotik'ten toplamayı düşünüyorum amacım parça parça değil de tek bir yerden toplu şekilde sistemi toplamak. İşlemci kesin olarak 10100F olacak. Anakart B460M PRO düşünüyordum ama stoklarında kalmamış H410M alınır mı?

H410M kötü bir anakart değil alınır. Fakat B460M öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…