Dediğim gibi benim için monitörde önemli unsurlar IPS panel, asansör sistemi ve renk kalitesidir.
5000TL veya altı kaliteli 27 inç veya bunlardan daha iyi monitör varsa önerebilirsiniz.
Dediğim gibi benim için monitörde önemli unsurlar IPS panel, asansör sistemi ve renk kalitesidir.
5000TL veya altı kaliteli 27 inç veya bunlardan daha iyi monitör varsa önerebilirsiniz.
Diğer monitörler hakkında bilgim yok. HP 27 inç monitör kullandığım için yazıyorum, HP X27C VA panel sahibiyim ve monitör fazlasıyla kaliteli. IPS olan versiyonu X27 var sonunda C olmayan renk konusunda ve panelinin daha iyi olması sebebiyle size göredir. HP Omen 27 inçte kalitelidir diye düşünüyorum. 1080p de herhangi bir piksel sayma, ölü piksel, görüntü bozukluğu gibi problemler kesinlikle yok.
Sırf markası Monster diye çöp deyip geçiyorsunuz çünkü, elinizde eğer gerçekten kötü olduğuna dair bir kaynak varsa sunun ortaya kötüymüş diyelim. Donanım Arşivinin bu monitörü inceleme videosu var ve kötü bir modele benzemiyor bu fiyat aralığında.
LG öneririm şahsen. Gigabyte çok daha düşük fiyattan gidiyordu, o da kalitelidir ancak LG renk vs olarak gayet iyi. Fiyatı da daha uygun ve özellik olarak aynılar.
Sırf markası Monster diye çöp deyip geçiyorsunuz çünkü, elinizde eğer gerçekten kötü olduğuna dair bir kaynak varsa sunun ortaya kötüymüş diyelim. Donanım Arşivinin bu monitörü inceleme videosu var ve kötü bir modele benzemiyor bu fiyat aralığında.
En ucuz AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.450,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ya arkadaş kimse şu güzelim monitörü önermemiş alın geçin bunu hocam.
Donanim Arsivine kalsa GameBooster, GamePower vb. markalar zaten cok kaliteli. Monster'in adi bile yetiyor hocam, dert etmeyin. Digerleri arasinda iyi olmadigi apacik belli degil mi zaten? Turk malindan bir sey beklemiyorum, ki bunlar Cin'den getirtip etiket basiyorlardir.
O monitorleri oralardan almayin bu arada, gereksiz pahalilar. Sozde (B)indirim?
Yanlis yazdim fakat yukaridaki arkadasin onerisi de guzel. Asansor olayindan pek anlamadim ama alinabilir, tabii butce oynarsa.
En ucuz AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2SPU/BK 23.8" 1 ms Full HD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.450,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ya arkadaş kimse şu güzelim monitörü önermemiş alın geçin bunu hocam.