bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.952 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 19 Eylül 2023 #31 Nickha dedi: Onlar hangi konuda daha iyi, sadece fiyat konusunda mı? Özellikler olarak nasıl bir fark var? Genişletmek için tıkla... Fiyat olarak çok avantajlılar. MSI'in paneli daha iyi olması lazımdı. Birisi tam pivot. Dell ise sadece aşağı yukarı.
Nickha dedi: Onlar hangi konuda daha iyi, sadece fiyat konusunda mı? Özellikler olarak nasıl bir fark var? Genişletmek için tıkla... Fiyat olarak çok avantajlılar. MSI'in paneli daha iyi olması lazımdı. Birisi tam pivot. Dell ise sadece aşağı yukarı.
Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 749 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #32 bonz dedi: Fiyat olarak çok avantajlılar. MSI'in paneli daha iyi olması lazımdı. Birisi tam pivot. Dell ise sadece aşağı yukarı. Genişletmek için tıkla... Panel önemli değil benim için, benim için önemli olan görüntü kalitesi, canlılık, oyun performansı ve odaklanma gibi şeyler.
bonz dedi: Fiyat olarak çok avantajlılar. MSI'in paneli daha iyi olması lazımdı. Birisi tam pivot. Dell ise sadece aşağı yukarı. Genişletmek için tıkla... Panel önemli değil benim için, benim için önemli olan görüntü kalitesi, canlılık, oyun performansı ve odaklanma gibi şeyler.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.952 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 19 Eylül 2023 #33 Nickha dedi: Panel önemli değil benim için, benim için önemli olan görüntü kalitesi, canlılık, oyun performansı ve odaklanma gibi şeyler. Genişletmek için tıkla... AOC'un renkleri daha iyi.
Nickha dedi: Panel önemli değil benim için, benim için önemli olan görüntü kalitesi, canlılık, oyun performansı ve odaklanma gibi şeyler. Genişletmek için tıkla... AOC'un renkleri daha iyi.
Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 749 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #34 bonz dedi: AOC'un renkleri daha iyi. Genişletmek için tıkla... Dell çöp o zaman hocam, ben niye aldım bu monitörü iyi bir tarafı yoksa.
bonz dedi: AOC'un renkleri daha iyi. Genişletmek için tıkla... Dell çöp o zaman hocam, ben niye aldım bu monitörü iyi bir tarafı yoksa.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.952 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 19 Eylül 2023 #35 Nickha dedi: Dell çöp o zaman hocam, ben niye aldım bu monitörü iyi bir tarafı yoksa. Genişletmek için tıkla... İnsanları dinlememişsin ancak yorumuna da katılmıyorum. Bu cevabı bırakıp gidiyorum. BerkayZ87 dedi: Bir ürünün bir üründen daha iyi olması, daha iyi olmayan ürünü çöp yapmaz, sadece kötü bir seçim yapar. Genişletmek için tıkla...
Nickha dedi: Dell çöp o zaman hocam, ben niye aldım bu monitörü iyi bir tarafı yoksa. Genişletmek için tıkla... İnsanları dinlememişsin ancak yorumuna da katılmıyorum. Bu cevabı bırakıp gidiyorum. BerkayZ87 dedi: Bir ürünün bir üründen daha iyi olması, daha iyi olmayan ürünü çöp yapmaz, sadece kötü bir seçim yapar. Genişletmek için tıkla...
Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 749 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #36 bonz dedi: İnsanları dinlememişsin ancak yorumuna da katılmıyorum. Bu cevabı bırakıp gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç mi iyi yanı yok bu cihazın?
bonz dedi: İnsanları dinlememişsin ancak yorumuna da katılmıyorum. Bu cevabı bırakıp gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç mi iyi yanı yok bu cihazın?
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.952 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 19 Eylül 2023 #37 Nickha dedi: Hiç mi iyi yanı yok bu cihazın? Genişletmek için tıkla... Bak şimdi kardeşim aldığın monitör kötü değil ama gidip 1000TL fazla verince + olarak iyi bir şey yok diğerleri ile aynı yani. Hatta bu daha iyi yani. MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize eder www.gaming.gen.tr
Nickha dedi: Hiç mi iyi yanı yok bu cihazın? Genişletmek için tıkla... Bak şimdi kardeşim aldığın monitör kötü değil ama gidip 1000TL fazla verince + olarak iyi bir şey yok diğerleri ile aynı yani. Hatta bu daha iyi yani. MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize eder www.gaming.gen.tr
Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 749 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #38 bonz dedi: Bak şimdi kardeşim aldığın monitör kötü değil ama gidip 1000TL fazla verince + olarak iyi bir şey yok diğerleri ile aynı yani. Hatta bu daha iyi yani. MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize eder www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... 60 Hz'den geçiyorum bana çok güzel gelir G2422Hs
bonz dedi: Bak şimdi kardeşim aldığın monitör kötü değil ama gidip 1000TL fazla verince + olarak iyi bir şey yok diğerleri ile aynı yani. Hatta bu daha iyi yani. MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize eder www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... 60 Hz'den geçiyorum bana çok güzel gelir G2422Hs
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #39 bonz dedi: Bak şimdi kardeşim aldığın monitör kötü değil ama gidip 1000TL fazla verince + olarak iyi bir şey yok diğerleri ile aynı yani. Hatta bu daha iyi yani. MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize eder www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... ile yeterince konustun bence hocam.
bonz dedi: Bak şimdi kardeşim aldığın monitör kötü değil ama gidip 1000TL fazla verince + olarak iyi bir şey yok diğerleri ile aynı yani. Hatta bu daha iyi yani. MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize eder www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... ile yeterince konustun bence hocam.
Nickha Megapat Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 749 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #40 BerkayZ87 dedi: Eki Görüntüle 1949264 ile yeterince konustun bence hocam. Genişletmek için tıkla... Kahkaha şöleni. bonz dedi: Bak şimdi kardeşim aldığın monitör kötü değil ama gidip 1000TL fazla verince + olarak iyi bir şey yok diğerleri ile aynı yani. Hatta bu daha iyi yani. MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize eder www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Ayrıca bu monitörün renk doğruluğu %92 iken, G2422HS'nin renk doğruluğu %99 sRgb Son düzenleme: 19 Eylül 2023
BerkayZ87 dedi: Eki Görüntüle 1949264 ile yeterince konustun bence hocam. Genişletmek için tıkla... Kahkaha şöleni. bonz dedi: Bak şimdi kardeşim aldığın monitör kötü değil ama gidip 1000TL fazla verince + olarak iyi bir şey yok diğerleri ile aynı yani. Hatta bu daha iyi yani. MSI G244F 23.8 inç 170Hz 1ms Full HD FreeSync Premium Rapid IPS Gaming Monitör Rapid IPS – 1 ms GTG tepki süresi ile ekrandaki renk ve parlaklığı hızla optimize eder www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Ayrıca bu monitörün renk doğruluğu %92 iken, G2422HS'nin renk doğruluğu %99 sRgb