Monitör önerim yok ama arkadaşa tavsiyem Hz değerini sonuna kadar kullanacaksa bu Lenovo'yu alabilir. Ama ben ağır oyunlar oynuyorum zaten genelde 150FPS civarlarında oynuyorum diyorsa daha düşük hzli daha yüksek renk kaliteli monitörlerden seçmeli.
Hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama bişey daha soracağım mprt açınca parlaklık düşüyor bu durum biraz can sıkıcı her monitörde öyle mi. O açmadan ben 5 ms de mi oyun oynamış oluyorum
Hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama bir şey daha soracağım MPRT açınca parlaklık düşüyor bu durum biraz can sıkıcı her monitörde öyle mi? O açmadan ben 5 ms de mi oyun oynamış oluyorum.
Bu önerdiğiniz monitör de harici adaptörü var mı yoksa içerisinde gömülü mü geliyor hocam ben ayrı olmasından yanayım çünkü ısınma problemi olmasın ekranda
Bu önerdiğiniz monitör de harici adaptörü var mı yoksa içerisinde gömülü mü geliyor hocam ben ayrı olmasından yanayım çünkü ısınma problemi olmasın ekranda.
Evet oluyor maalesef TN panellerde olmuyor ama onunda renk kalitesi berbat maalesef.