5000 TL'ye kadar %75 manyetik klavye önerisi

MCHOSE Mix 87 var ama sadece pembe rengi stokta, olur derseniz o alınabilir.
Bunu almak istiyorum ama pembe rengini istemiyorum. Siyah rengi tercih ediyorum fakat ne zaman stoklara gireceğini bilmiyorum. Razer BlackWidow V4 %75 modelini almıştım ancak memnun kalmadım. Bilek desteği aşırı yüksek olduğu için tuşlara rahatça erişemiyorum. Bu yüzden iade edeceğim.

Bunu almak istiyorum ama pembe rengini istemiyorum. Siyah rengi tercih ediyorum fakat ne zaman stoklara gireceğini bilmiyorum. Razer Blackwidow V4 %75 modelini almıştım ancak memnun kalmadım. Bilek desteği aşırı yüksek olduğu için tuşlara rahatça erişemiyorum. Bu yüzden iade edeceğim.

Hocam ne kadar arastirdiniz acil olmasa da bana da bir klavye lazim ileride karar verip almam gerekecek, neden bu modeli almaya karar verdiniz? Alternatif olarak W75 de alabilirsiniz.

Hocam ne kadar arastirdiniz acil olmasa da bana da bir klavye lazim ileride karar verip almam gerekecek, neden bu modeli almaya karar verdiniz? Alternatif olarak W75 de alabilirsiniz.
Migss adında bir YouTuber var, adam resmen klavye ustası gibi. Genelde “key latency” testleri yapıyor ve Mchose Jet 75 Kailh God switch’li modeli öneriyor. Ancak Türkiye’de o switch’ler şu anda stokta yok.

Eğer hemen almak istiyorsanız, Mchose Ace 68 Air Kailh God modelini tercih edebilirsiniz. Çünkü Mchose sitesinde normalde 79 dolar olan ürün Black Friday indirimiyle 64 dolara düşmüş. Türkiye’de ise bu klavye yaklaşık 3300 TL’ye satılıyor; yani neredeyse aynı fiyata geliyor.

Kablosuz bir model isterseniz de Mchose Mix 87’yi düşünebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı