5000 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
5000

Efe Sarı

Kilopat
Daha fazla  
Aradığım özellikler:

Boyut: %75 veya TKL.
Dil ve Keycaps: Türkçe dizilim ve ışık geçiren.
Renk: Tamamen siyah.
Ses: Tok ses.

Bu 4 unsuru barındıran bir klavye varsa önerirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
Aradığım özellikler:

boyut: %75 veya TKL.
dil: Türkçe dizilim.
renk: Tamamen siyah.
ses: Tok ses.

Bu 4 unsuru barındıran bir klavye varsa önerirseniz çok sevinirim.

Bütçede Türkçe kaliteli ürün bulmak zor. F87 Pro dışı fiyatını hak eden Türkçe ürün var mı bilmiyorum.

Bütçede Türkçe kaliteli ürün bulmak zor. F87 Pro dışı fiyatını hak eden Türkçe ürün var mı bilmiyorum.

1-2 ay pratik kullanımda klavyede tuşların yazısı olmasa bile ezbere yazabilir aslında Türkçe karakter klavye bulmak zaten çok zor dediğiniz gibi.

1-2 ay pratik kullanımda klavyede tuşların yazısı olmasa bile ezbere yazabilir aslında Türkçe karakter klavye bulmak zaten çok zor dediğiniz gibi.

Yıllardır öyle kullanıyorum dediğiniz gibi alıştıktan sonra hiç sorun olmuyor.

Benim hatam konuyu açarken bir de ışık geçirsin yazmayı unutmuşum. Wraith w75 düşündüm bir dönem ama sırf ışık geçirmiyor diye almadım. Bir süre ing klavye kullandım kendim.. Ama evdeki diğer insanlarda kullandığından Türkçe önemli. Gece kendi klavyemi ışıksız kullanmam gerektiğinde sıkıntı yaşadığım oldu o nedenle ışık geçiren ve Türkçe istiyorum. Ama Dediğiniz gibi tüm bunlara sahip bir klavye bulmak aşırı zor gibi.

Benim hatam konuyu açarken bir de ışık geçirsin yazmayı unutmuşum. Wraith w75 düşündüm bir dönem ama sırf ışık geçirmiyor diye almadım. Bir süre ing klavye kullandım kendim.. Ama evdeki diğer insanlarda kullandığından Türkçe önemli. Gece kendi klavyemi ışıksız kullanmam gerektiğinde sıkıntı yaşadığım oldu o nedenle ışık geçiren ve Türkçe istiyorum. Ama Dediğiniz gibi tüm bunlara sahip bir klavye bulmak aşırı zor gibi.

Şöyle bir şey almanız lazım ama stok yok. Alacağınız klavyeye uyumluysa HyperX Pudding de bakılabilir.

Şöyle bir şey almanız lazım ama stok yok. Alacağınız klavyeye uyumluysa HyperX Pudding de bakılabilir.

Bunun için Wraithe mail attım. Siyahının üretilmesi için ama tabii ki normal olarak bir şey demediler.

Hoşuma gitti. Sanırım 28-29 kasımda Gaminggen'de indirim olacakmış. Çekerim haftasonu bundan. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı