5000 TL'ye kadar modem önerisi

Bütçe
1000-5000TL

Bilal_33

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba ben modem değiştirmek istiyordum da ne alacağımi bilemedim. Acaba sizin bir öneriniz var mı diye soracaktım. Hem hızlı Mbps versin hem de kopma olmasın diye.

Merhaba ben modem değiştirmek istiyordum da ne alacağımi bilemedim. Acaba sizin bir öneriniz var mı diye soracaktım. Hem hızlı Mbps versin hem de kopma olmasın diye.
En son baktığımda bu popülerdi. Belki daha iyisi vardır.
Sen bu arkadaşı dinle. Bir modemden ne istiyorsan sana fazlasını verecek. Bu kadar özellik barındıran başka varmıdır bence yoktur. Gözün kapalı alabilirsin. İyi forumlar

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-11-01 saat 00.20.30_e7c846ca.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-11-01 saat 00.20.30_e7c846ca.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 4

Elinde çalışan modem varsa ve sadece kablosuzundan şikayetçiysen ona bir router alıp routera OpenWrt kurup modemi köprü moduna alıp routera PPPoE bilgilerini girerek interneti router üzerinden kullanabilirsin modem bu sistemde sadece kablo görevi görüyor her şeyi router hallediyor ben bu şekilde bizzat kullanıyorum hem ucuz hem de OpenWrt'nin nimetlerinden yararlanırsın.

20251006_143541.jpg

Eğer elinde modem yoksa ve ben uğraşmam dersen direk bunu al geç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı