5000 TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
5000

yasin716

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, monitör alacağım. Daha önce monitör kullanmadığım için herhangi bir kararım yok, istediğim tek özellik ayağının (standın) kare olması böylece duvara 0 şekilde yaslıya bileceğim. Bütçe 5000 TL'ye kadar çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alırsanız beğenirseniz ASUS VG248qg
Pivotlu tavsiye ederim 165Hz TN panel 1ms GtG 0.5ms MPRT var.

Görüntü kalitesi gayet iyi sadece açı değiştirdiğinde görüntüsü biliyorsanız sönük duruyor biraz

Merhaba, monitör alacağım. Daha önce monitör kullanmadığım için herhangi bir kararım yok, istediğim tek özellik ayağının (standın) kare olması böylece duvara 0 şekilde yaslıya bileceğim. Bütçe 5000 TL'ye kadar çıkar.
İstediğiniz monitörün özelliği nedir kaç Hz olmalı, ekran boyutu ve türü ne olmalı, çözünürlük ne olmalı? Gibi bilgileri de verirseniz güzel olur?!

İstediğiniz monitörün özelliği nedir kaç Hz olmalı, ekran boyutu ve türü ne olmalı, çözünürlük ne olmalı? Gibi bilgileri de verirseniz güzel ohz fark etmiyor ama istediğim özellikler sadece 1 ms ve kare stant.

Hz fark etmiyor ama istediğim özellikler 1 ms ve kare stand.

Görüntü kalitesi gayet iyi sadece açı değiştirdiğinde görüntüsü biliyorsanız sönük duruyor biraz
TN monitör film izlemek için kötüymüş diye duydum doğrumudur ?

Hz fark etmiyor ama istediğim özellikler 1 ms ve kare stant.

TN monitör film izlemek için kötüymüş diye duydum doğru mudur?

Hocam oturuş biçiminize bağlı siz sadece oyun oynayacaksanız TN alın ama filmde izleyecekseniz ASUS'un TUF serisi IPS panelleri var gayet güzel ancak ben bu monitörü önerebilirim 27inchlik olanını kullanıyorum filmde izledim ama 24'lük olanı 350 candela 27'lik olanı 450 candela ne kadar fark eder bilmiyorum ancak ilgi alanınızı bilmediğim için bu monitörü önerdim ben gayet memnunum renk bakımından 27'lik olanında parlaklığı gayet iyi sadece oturuş biçiminize bağlı ki bu 24'lük versiyonunda pivot özelliği var.

5000 TL bütçede çok mantıksız monitörler. K. Sahibi sanırsam film vb. amaçlar için monitör arıyor, ki atılan 2 monitör de mantıksız ve kendi alanların da dahi iyi sayılmazlar.

Philips 245E1S/00 Monitör
2K ve aradığınız özellikleri karşılıyor sanırsam. Renk gamı ve özellik olarak bütçe içinde iyi bir model.

Hocam oturuş biçiminize bağlı siz sadece oyun oynayacaksanız TN alın ama filmde izleyecekseniz ASUS'un TUF serisi IPS panelleri var gayet güzel ancak ben bu monitörü önerebilirim 27inchlik olanını kullanıyorum filmde izledim ama 24'lük olanı 350 candela 27'lik olanı 450 candela ne kadar fark eder bilmiyorum ancak ilgi alanınızı bilmediğim için bu monitörü önerdim ben gayet memnunum renk bakımından 27'lik olanında parlaklığı gayet iyi sadece oturuş biçiminize bağlı ki bu 24'lük versiyonunda pivot özelliği var.
24 inçlik bana mantıklı gibi geldi ama asusun 3 pikselden az cıkarsa iade etmeme durumu varmış alınır mı asus acaba ?
5000 TL bütçede çok mantıksız monitörler. K. Sahibi sanırsam film vb. amaçlar için monitör arıyor, ki atılan 2 monitör de mantıksız ve kendi alanların da dahi iyi sayılmazlar.

2K ve aradığınız özellikleri karşılıyor sanırsam. Renk gamı ve özellik olarak bütçe içinde iyi bir model.
hocam sadece film izlemiyeçeğim oyunda ve film içi kullanmayı planlıyorum ,monitör çok şık duruyor ama 75 hz düşük değilmi ya hocam ?

Hocam ben 27liğini kullanıyorum herhangi bir ölü piksel görmedim mağazadan kontrollü bir şekilde alınırsa gayet güzel tavsiye ederim hocam oyun oynayacak kişilere PUBG tarzı oyunlara 27inch versiyonunu Valorant CS:GO tarzı oyunlar içinse 24inch versiyonunu tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı