5000 TL'ye kadar monitör önerisi

Clix00

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bir tane monitör almak istiyorum fakat Vatan Bilgisayar'dan inceleyerek alacağım. Sizce hangisini almalıyım maksimum bütçem 5000 TL aklımda 3 tane var linklerini bırakıyorum vatan da daha iyi dediğiniz varsa önerilerinizi bekliyorum. Kesinlikle Vatan Bilgisayar'dan almak zorundayım.

Kronik sorun vs istemiyorum beni uzunca götürmesi önemli benim gönlüm XG2405'ten yana ama hem stok konusunda hem de 1 ms modda parlaklık düşüyor diyorlar test ederek alacağım sizce hangisi daha iyi önerilere açığım.

Evet ya ASUS olanda dün 3747 TL'yi 1 gecede değişti anlamadim MSI beni üzmez değil mi zaten testlerini yaptıracağim orada CS:GO vs oynuyorum

MSI asla üzmez. Mağazadan alabiliyorsan çok daha iyi. Ölü piksel testine sağlam bak. Sonra başın ağırmasın. 👍

Evet ya asus olanda dün 3747 tlyi 1 gecede değişti anlamadim msi beni üzmez demi zaten testlerini yaptıracağim orada csgo vs oynuyorum
Ya şöyle bir sorun var stok benim şehirde mevcut değil msi gelir mi acaba?

MSI asla üzmez. Mağazadan alabiliyorsan çok daha iyi. Ölü piksel testine sağlam bak. Sonra başın ağırmasın. 👍

Ya şöyle bir sorun var stok benim şehirde mevcut değil msi gelir mi acaba?

Bu ürun nasil acaba ips panel

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı