5000 TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
5000
Arkadaşlar Acer laptopa sahibim. DP girişi yok HDMI girişi var. G-SYNC'ya da Adaptive Sync uyumlu IPS panel monitör önerir misiniz?

HDMI girişi ile NVIDIA ekran kartında G-SYNC veya Adaptive Sync kullanamazsınız DisplayPort şart.

Hocam peki laptop da Type-C girişi var onunla bir şeyler olur mu?

Hocam eğer laptop destekliyorsa Type-C girişi olan monitör ile de görüntü alabilirsiniz. Fakat gsync için Type-C çıkışınızın üst seviye olması lazım. Alttaki kablo ile belki olabilir.

Hocam eğer laptop destekliyorsa Type-C girişi olan monitör ile de görüntü alabilirsiniz. Fakat gsync için Type-C çıkışınızın üst seviye olması lazım. Alttaki kablo ile belki olabilir.

hocam peki benim laptopda vsync var monitöre bağladığımda bu vsync calişirmi çalışırsa yeterli olurmu eğer olursa msi g2412 almayı ve hdmi 1.4 kablo ile oyunlarda full hd 144 hz almayı planlıyorum monitörün hdmi i 1.4b benim laptopda hdmi 2.1 ben kabloyu 1.4 alsam sıkıntı yaratmadan 144 hz oynarım dimi

Hocam peki benim laptopta V-Sync var monitöre bağladığımda bu V-Sync çalışır mı çalışırsa yeterli olur mu eğer olursa MSI G2412 almayı ve HDMI 1.4 kablo ile oyunlarda Full HD 144 Hz almayı planlıyorum monitörün HDMI'i 1.4b benim laptopta HDMI 2.1 ben kabloyu 1.4 alsam sıkıntı yaratmadan 144 Hz oynarım değil mi?

V-Sync ile monitörün bir alakası yoktur. V-Sync her bilgisayarda ve oyunda olan bir şey ancak G-SYNC kadar iyi çalışmaz Mouse'de gecikme yapar. 2. sorunuza gelirsek monitör HDMI 1.4b olduğundan 144Hz alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı