- Makaleler
- 4
Logitech Superlight 2 aklıma yattı 6000 TL'ye şu an alınacak seviyede mi?
Alınmaz kaplaması rezalet olan bir mouse.
Logitech Superlight 2 aklıma yattı 6000 TL'ye şu an alınacak seviyede mi?
Öneriniz var mı?Alınmaz kaplaması rezalet olan bir mouse.
Duckbill al geç.Öneriniz var mı?
Kaplama problemi var. Beyazlarda sararma, siyahlarda parlama yapıyor kısa kullanımda bile. Bence tercih edilmemeli.
Tek problemi kaplama ama teknik manada gayet güzel bir mouse ayrıca Wraith'in garantisiyle uğraşmak yerine Logitech'in garantisi ile uğraşmayı tercih ederim.
Wraith'in garanti süreci başkalarınınkine çok benzemiyor dostum ya, sitelerine kocaman ambalajı açılmış ürünlerde iade almayız yazmışlar, daha ne olmasını beklersin ki. Sorun çıkarsa da video falan çekip atmanı istiyorlar, mail ile günlerce uğraş dur.Her firmanın garanti süreci benzer. Ülkemizde iyi işleyen bir sistem değil maalesef. Kötü ürün alacağıma iyi ürün almayı tercih ederim.
Her firmanın garanti süreci benzer. Ülkemizde iyi işleyen bir sistem değil maalesef. Kötü ürün alacağıma iyi ürün almayı tercih ederim.
Wraith'in garanti süreci başkalarınınkine çok benzemiyor dostum ya, sitelerine kocaman ambalajı açılmış ürünlerde iade almayız yazmışlar, daha ne olmasını beklersin ki. Sorun çıkarsa da video falan çekip atmanı istiyorlar, mail ile günlerce uğraş dur.![]()
Açıkçası garanti konusuna en memnun kaldığım firma Logitech olabilir mouse göndermiştim sıfırı ile direkt değiştirdiler.
İade diye bir şeyden bahsetmedim, okuduğunuza emin olun lütfen. Garanti sürecinden bahsediyorum.
Yani garantiye göre ürün almak da ne kadar mantıklı, orasına ks karar verir. Gpx2'nin bariz bir kaplama sorunu olduğu ortada.
İadeyi ben ek olarak eklemek istedim, konu sahibi açısından. Garanti konusunda da "video çekip atmak ile uğraşmaktan" bahsettim, telefon numaraları bari olsaymış, o da yok ki. Buna benzer çok görmedim dostum.İade diye bir şeyden bahsetmedim, okuduğunuza emin olun lütfen. Garanti sürecinden bahsediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.