5000 TL'ye kadar tablet önerisi

Grolisard

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba babama doğum günü için tablet alacağım. Tableti daha çok Facebook'ta takılmak, maç izlemek kısacası sosyal medya ağırlıklı kullanacak. Aradığım özellikler kasmasın, şarjı dayanıklı olsun ve de ekranı büyük olsun (gözleri pek iyi görmüyor 😁). Bütçe olarak da 5000'e kadar çıkabilirim.
Aklımdaki modeller
  • Tab A9 8/128
  • Tab A9+ 4/64
Önerilerinizi bekliyorum.

Tab A9 alma, bende var ekranı çok kötü ve nedense karanlık moda geçince dokunmatikte gecikme yapıyor. Çözünürlük PPI değerleri vs düşük alınacaksa A9+ almalısın. İşlemci çok önemli değil ekranı daha iyi olsun ve şarjıda uzun gitsin ve biraz daha ucuz olsun dersende A8 bakabilirsin, sesi falan da daha iyidir.

Merhaba babama doğum günü için tablet alacağım. Tableti daha çok Facebook'ta takılmak, maç izlemek kısacası sosyal medya ağırlıklı kullanacak. Aradığım özellikler kasmasın, şarjı dayanıklı olsun ve de ekranı büyük olsun (gözleri pek iyi görmüyor 😁). bütçe olarak da 5000'e kadar çıkabilirim.
Aklımdaki modeller.
  • Tab A9 8/128
  • Tab A9+ 4/64
Önerilerinizi bekliyorum.

Kasma dediğiniz zaten normlade olmayan bir şey yüklediğiniz şeyelre bağlı önerim Tab A9 8/128
Almanız sizin için daha iyi olur bence.

Kasma dediğiniz zaten normlade olmayan bir şey yüklediğiniz şeyelre bağlı önerim Tab A9 8/128

A9+ şarj kapasitesi ve ekran boyu olarak daha önde olmasına rağmen neden bu modeli öneridiniz?

Tab A9 alma, bende var ekranı çok kötü ve nedense karanlık moda geçince dokunmatikte gecikme yapıyor. Çözünürlük PPI değerleri vs düşük alınacaksa A9+ almalısın. İşlemci çok önemli değil ekranı daha iyi olsun ve şarjıda uzun gitsin ve biraz daha ucuz olsun dersende A8 bakabilirsin, sesi falan da daha iyidir.

Bende A9+ almalıyım gibi düşünüyorum.

4 GB RAM'li versiyonun kullanıyorum, 8 GB'ye hiç gerek yok, zaten Facebook'u 500 MB RAM'li cihazlarda bile kullanabiliyorsun. Kesinlikle A9+ tercih edilmeli.

A9+ şarj kapasitesi ve ekran boyu olarak daha önde olmasına rağmen neden bu modeli öneridiniz?

Bende A9+ almalıyım gibi düşünüyorum.

Kafamdaki modellere göre bakarsak bu olur ama A9 baktığım yerde 5K'yı aşıyor. O yüzden önermedim bütçeni arttıracaksan al.

4 GB RAM'li versiyonun kullanıyorum, 8 GB'ye hiç gerek yok, zaten Facebook'u 500 MB RAM'li cihazlarda bile kullanabiliyorsun. Kesinlikle A9+ tercih edilmeli.

Ne kadar fazla o kadar iyi. İllaki bir oyun iner.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafamdaki modellere göre bakarsak bu olur ama A9 baktığım yerde 5K yı aşıyor o yüzden önermedim bütçeni arttıracaksan al.

Ne kdr fazla o kdr iyi illaki bir oyun iner.

Alakası yok, 2 GB RAM'e sahip iPhone telefonum ile 8 GB RAM'e sahip Android cihazla oyunlarda aynı FPS'i alıyorum.

Acaba hangi verisyonuna baktınız 5 k yı geçiyor?

Kusura bakmayın reklama tıklayıp farklı tablete gitmiş bilgisayardan baktığımdan dolayı ona basmışım A9+ ya bakıp geleceğim.

Alakası yok, 2 GB RAM'e sahip iPhone telefonum ile 8 GB RAM'e sahip Android cihazla oyunlarda aynı FPS'i alıyorum.
İşlemci çekirdeği farkı var

Bütçe arttırabilirsen kardeşimin kullandığı şu tapblete bakadabilriisn gayet memnun. Honor Pad X9 Tablet (4 GB)

4 GB var. Ekstra 3GB sanal RAM var.

Uzun vadeli düşünürsek A9+ 8/128 versiyonunu almanı tavsiye ederim.
Bütçe yetmezse A9+ 4/64 gayet yeterli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı