5000 TL'ye kadar telefon önerisi

Mazael

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar, telefondan gram anlamadığım için foruma sorma kararı aldım. Vivo Y16 4/64 Gb Akıllı Telefon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Vivo Y16 4/64 Gb Akıllı Telefon en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu model gözüme çarpıyor. Çok fazla bütçem yok 4500-5000 civarına çıkabilirim en fazla. 2. El İzmir içi garantili telefon önerilerine de açığım. Telefonda müzik dinlemek haricinde bir şey yapmıyorum neredeyse aman aman bir şeye ihtiyacım yok. Şimdiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabilirseniz 128 GB'lik halini alın. Depolama önemli.

İyi akşamlar, telefondan gram anlamadığım için foruma sorma kararı aldım. Vivo Y16 4/64 Gb Akıllı Telefon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Vivo Y16 4/64 Gb Akıllı Telefon en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu model gözüme çarpıyor. Çok fazla bütçem yok 4500-5000 civarına çıkabilirim en fazla. 2. el İzmir içi garantili telefon önerilerine de açığım. Telefonda müzik dinlemek haricinde bir şey yapmıyorum neredeyse aman aman bir şeye ihtiyacım yok. Şimdiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlara.

İkinci el S10'ya da P30 bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı