5000 TL'ye kasa önerisi

Bütçe
5000
bu arada ekran kartı için Radeon RX 9060 XT siparişi verdim ona uyucak uygun bi kasaya ihtiyacım var ve psu dahil de olmayabilir yeterki iyi bir kasa olsun

bu arada ekran kartı için Radeon RX 9060 XT siparişi verdim ona uyucak uygun bi kasaya ihtiyacım var ve psu dahil de olmayabilir yeterki iyi bir kasa olsun
PSU dahilde olmayabilir derken PSU'ya kaç para ayıracaksın. Ucuza kapatayım dersen benim attığımı alabilirsin.
Bütçeni arttıracaksan hem PSU hem kasa için tam bütçeni belirt ona göre öneri yapalım.

sistem olarak şöyle bir şey yapmıştım işlemcim ryzen 5 7500f bu arkadaşlara uyucak bi kasa gerekiyor
31.png

Bu paraya yapabileceğin en iyi kombinasyon bu olur. Deltanın bu modeli gayet iyi. Tier B+ A arası bir model.

hocam bilmediğimden soruyorum kasalarda 3 fan mantığı veya 4 fan ne kadar fark ediyor

sistem olarak şöyle bir şey yapmıştım işlemcim ryzen 5 7500f bu arkadaşlara uyucak bi kasa gerekiyor Eki Görüntüle 2507925
Attıklarım uyar fakat anakart tercihin yanlış olmuş o paraya.
hocam bilmediğimden soruyorum kasalarda 3 fan mantığı veya 4 fan ne kadar fark ediyor
Modelden modele değişir. Mesela bazı kasalarda egzoz fanı takınca daha yüksek sıcaklıkta bile çalışabiliyor. Genellikle doğru kombinasyon yapıldığında fazladan fan daha iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı