5000 TL'ye klavye mi fare mi alınmalı?

• Konuyu başlatan Ruter
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 764
Makaleler
1
Daha fazla  
Farem Razer Basilisk X HyperSpeed şu anda güncelleyeceksem bundan daha iyi bir modele geçmeliyim ki G PRO X Superlight 2 düşünüyorum. Şu anda kullandığım farenin bağlantısı kendi kendine kopuyor ancak kablosuz olması şart. Klavyem ise yok sayılabilir Logitech K420 kullanıyorum. Ancak bir eksikliğini görmedim klavyenin bu yüzden illaki da iyi bir klavye şart mı siz daha iyi bilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Superlight 2 düşünüyorsan alma daha iyi.

Klavye+fare alın o paraya.
Önerebilirseniz bu bütçeye ikisini de alabilirim ama bulamadım doğru dürüst bir şey. Klavye alacaksam beklentim full RGB olması ve membran olmaması. Fare için ise kablosuz olması.

Klavye için pek bir şey bilmiyorum şu anlık.
Mouse şu olabilir:
(Qc sorunları görmezden gelinirse)
Klavye için @N1cht hocam bakabilir.

Klavye Redragon bakın ve hileli fareleri var
Redragon K617 almıştım iade ettim. Hem bazı tuşlardan çok dip ses geliyor hem de uygulamasından renk değiştirince Türkçe karakterdeki tuşlar çalışmıyor.

IMG_20241004_232958.jpg

Klavye için pek bir şey bilmiyorum şu anlık.
Mouse şu olabilir:
(Qc sorunları görmezden gelinirse)
Klavye için @N1cht hocam bakabilir.
Kablolu mouse da önerebilirsiniz ancak masam şu şekilde. Kabloyu bir yere taktırmadan nasıl kasaya götürebilirim hiçbir fikrim yok.

Farem Razer Basilisk X HyperSpeed şu anda güncelleyeceksem bundan daha iyi bir modele geçmeliyim ki G PRO X Superlight 2 düşünüyorum. Şu anda kullandığım farenin bağlantısı kendi kendine kopuyor ancak kablosuz olması şart. Klavyem ise yok sayılabilir Logitech K420 kullanıyorum. Ancak bir eksikliğini görmedim klavyenin bu yüzden illaki da iyi bir klavye şart mı siz daha iyi bilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Farenin daha önemli olduğunu söylebilirim. Şu an bende Dragon fly F1 Pro var mouse olarak memnunum. Klavye olarak da Dell diye bir klavye var sadece klavyede kablonun sola doğru olmasına dikkat edin yoksa çapraz tutuyorsanız kablo fareye falan deyebiliyor. Klavyeye çok para vermeye gerek olduğunu sanmıyorum.

Redragon K617 almıştım iade ettim. Hem bazı tuşlardan çok dip ses geliyor hem de uygulamasından renk değiştirince Türkçe karakterdeki tuşlar çalışmıyor.

Bazılarında yay sorunu var arastırıp alabilirsiniz bir de hocam o-o sistem ne öyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı