5000 TL'ye klavye önerisi

Amazon.com.tr ayrıca buna bilek desteği bulursanız bu daha iyi tercih olur.

Ben 3 tane ürün attım 3 ürünüde kullanıp yay sesi olduğunu deneyimlediniz yani öyle mi hocam? Hiç inandrıcı gelmiyor, varsayalım ki hepsini deneyim ettiniz bunu yorum olarak belirtirsiniz kanıt sunarsınız bu ürünlerde böyle sorun var dersiniz bizde, öyleymiş o zaman almayın deriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

G812 için yay sesi sorunu etiketi basmadım arkadaşlar. Mesajımdan sonra gözüktüğü için cevap vermişim gibi gözükmüş olabilir. G812 beğendiğim modellerden birisidir.

Ayrıca %100 boy+bilek destekli klavyelerin çoğunda hotswap özelliği olmadığı için hasar gören Switch'lerin değişimi çok zor oluyor. Garanti kapsamında da çok fazla değerlendirilmezler.
Amazon.com.tr numpadli olarak bu var ve gayet önerdiğim modellerden birisi. Kronik sorunu yok. Sizin için tek eksisi bilek desteksiz olması.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Başka cevaplanmak isteyen birisi var mı?
G812 için yay sesi sorunu etiketi basmadım arkadaşlar. Mesajımdan sonra gözüktüğü için cevap vermişim gibi gözükmüş olabilir. G812 beğendiğim modellerden birisidir.

Hocam ben G812 diye bir şey demedim G815 dedim. Yoksa siz başka bir klavyeden mi bahsediyorsunuz?

Apex 7 kulandım, şahsen öyle bir problem yaşamadım. Üründen ürüne değişiyor olabilir.

@CS Relboron ve diğer arkadaş,cevaplanmak istiyor musunuz ikiniz daha fazla?
Ayrı ayrı 3 konuda da ikinize yetersiz önerilerde bulunduğunuzu önerileriniz üzerinden belirtmiştim.Biriniz Logitech fanboysunuz,diğeriniz neyin ne olduğundan habersiz takılıyor.

Hocam ben G812 diye bir şey demedim G815 dedim, yoksa siz başka bir klavyeden mi bahsediyorsunuz?
Yanlış yazmış olabilirim dert etmeyin orasını.

G812 için yay sesi sorunu etiketi basmadım arkadaşlar.Mesajımdan sonra gözüktüğü için cevap vermişim gibi gözükmüş olabilir.G812 beğendiğim modellerden birisidir.

Bu sorunları her üründe bulabilirsiniz her ürünle alakalı böyle konu açanda bulabilirsiniz, bu o ürünün önerilmemesi anlamına gelmiyor, Mekanik klavyelerde yay sesi rastlanır bir durum. Sizin attığınız klavye önerilerinede onlarca şikayet yorumu bulabilirim fakat bununla uğraşmak istemiyorum. (Amazondaki kötü değerlendirmelere bakarak da çok basit şekilde görebilirsin) Zaten konu sizin attığınızın ürünü veya bizim attığımız ürünleri kıyaslamak değil, örnek olarak attığınız son klavyeyeyi bende önerebilirim. Fakat siz konuya girer girmez bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi klavyeleri görmezden geliyor ve beğenilmedi atıyorsunuz olay da bu zaten.

@CS Relboron ve diğer arkadaş,cevaplanmak istiyor musunuz ikiniz daha fazla?
Ayrı ayrı 3 konuda da ikinize yetersiz önerilerde bulunduğunuzu önerileriniz üzerinden belirtmiştim.Biriniz Logitech fanboysunuz,diğeriniz neyin ne olduğundan habersiz takılıyor.

Yanlış yazmış olabilirim dert etmeyin orasını.
Daha klavyenin ismini bilmiyorsunuz direkt ne olduğunu bilmeden bana beğenmedim atıyorsunuz hem benimkisinde kronik sorun falan yok attığım klavyeyi şuan yeni öğrendinize eminim hani benimkisine beğenmedim atıp diğer arkadaşlarla dalaşsan hadi neyse, he bu arada bir klavye ne kadar popüler ve fazla kullananı varsa okadar fazlada sorun yaşayanı vardır arkadaşların attığı klavyeler aşırı kullanıldığı için oyüzden forumda böyle düşük ihtimal olsada sorun yaşayanlar var.

XPG Summoner kesinlikle almayın aldırmayın yazılımıni yuklemeyip kullanmama rağmen klavye sapıtti internettede onca konusu var neyse ki iade edip kurtuldum ama yerine klavye bulamadım gitti tek istediğim tam boyut ve bilek desteği Switch'ler zaten uzun ömürlü oluyorlar bildiğim kadarıyla.

Daha klavyenin ismini bilmiyorsunuz direkt ne olduğunu bilmeden bana beğenmedim atıyorsunuz hem benimkisinde kronik sorun falan yok attığım klavyeyi şu an yeni öğrendinize eminim hani benimkisine beğenmedim atıp diğer arkadaşlarla dalaşsan hadi neyse, he bu arada bir klavye ne kadar popüler ve fazla kullananı varsa o kadar fazlada sorun yaşayanı vardır arkadaşların attığı klavyeler aşırı kullanıldığı için o yüzden forumda böyle düşük ihtimal olsa da sorun yaşayanlar var.

Hasbinallah...
Kardeşim yanlış yazdım diye belirtmişim. Beni botlarla karıştırma. Kronik sorunu yok diye de sonraki yazımda belirtmişim. Ayrıca senin için Logitech fanboy demek istemiyordum bugüne kadar ama artık öylesin.
Git 3000-4000TL'lik bütçelerde gpx 2'ni/G815'ini önermeye devam et. Her seferinde disslike atıp teknik konularda attığın ürünlerin ne kadar çöp olduğunu yazmaya devam edeceğim. Sen bunu algılamamaya devam edeceksen bir şey diyemem.

Bu sorunları her üründe bulabilirsiniz her ürünle alakalı böyle konu açanda bulabilirsiniz, bu o ürünün önerilmemesi anlamına gelmiyor, mekanik klavyelerde yay sesi rastlanır bir durum. Sizin attığınız klavye önerilerinede onlarca şikayet yorumu bulabilirim fakat bununla uğraşmak istemiyorum. (Amazon'daki kötü değerlendirmelere bakarak da çok basit şekilde görebilirsin) zaten konu sizin attığınızın ürünü veya bizim attığımız ürünleri kıyaslamak değil, örnek olarak attığınız son klavyeyeyi bende önerebilirim. Fakat siz konuya girer girmez bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi klavyeleri görmezden geliyor ve beğenilmedi atıyorsunuz olay da bu zaten.

Attığın ürünlerden birisi 2500TL altında ve ürünün bu bütçedeki çoğu ürüne karşı ne kadar kötü olduğunu açıklamayacağım. Bunu açıklasam da anlayacağını çok düşünmüyorum.
Benim attığım klavye önerilerinde bulabileceğin doğru dürüst kronik bir durum yok. Attığın ürünlerde kronik sorun olduğunu Reddit'ten de araştırıp bulurum dert değil ki istersen bulurum.
Ayrıca sırf bilek destekli önereceğim diye kasıp çerçöp ürün öneriyorsunuz. Gidin Custom klavye bulun...ne bileyim gidin hotswap klavye bulup Switch+keycaps önerin.
Bu bütçede yapılabileceklerin sınırı yokken hem unhotswap hem de yay sesi sorunlu model ürün öneriyorsunuz sonra ikiniz bir olup bana laflayıp duruyorsunuz. Cevap istiyorsunuz, cevabınızı veriyorum. Sonra ne mi oluyor? Gene laf atıyorsunuz.
Karın ağrınızın n'olduğunu gelin benim profilimde açıklayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hasbinallah...
Kardeşim yanlış yazdım diye belirtmişim. Beni botlarla karıştırma. Kronik sorunu yok diye de sonraki yazımda belirtmişim. Ayrıca senin için Logitech fanboy demek istemiyordum bugüne kadar ama artık öylesin.
Git 3000-4000TL'lik bütçelerde gpx 2'ni/G815'ini önermeye devam et. Her seferinde disslike atıp teknik konularda attığın ürünlerin ne kadar çöp olduğunu yazmaya devam edeceğim. Sen bunu algılamamaya devam edeceksen bir şey diyemem.

Attığın ürünlerden birisi 2500TL altında ve ürünün bu bütçedeki çoğu ürüne karşı ne kadar kötü olduğunu açıklamayacağım. Bunu açıklasam da anlayacağını çok düşünmüyorum.
Benim attığım klavye önerilerinde bulabileceğin doğru dürüst kronik bir durum yok. Attığın ürünlerde kronik sorun olduğunu Reddit'ten de araştırıp bulurum dert değil ki istersen bulurum.
Ayrıca sırf bilek destekli önereceğim diye kasıp çerçöp ürün öneriyorsunuz. Gidin Custom klavye bulun...ne bileyim gidin hotswap klavye bulup Switch+keycaps önerin.
Bu bütçede yapılabileceklerin sınırı yokken hem unhotswap hem de yay sesi sorunlu model ürün öneriyorsunuz sonra ikiniz bir olup bana laflayıp duruyorsunuz. Cevap istiyorsunuz, cevabınızı veriyorum. Sonra ne mi oluyor? Gene laf atıyorsunuz.
Karın ağrınızın n'olduğunu gelin benim profilimde açıklayın.

İllaki ugrastiricaksın beni hocam, size kendimi nasıl Logitech fanı olmadığımı nasıl kanıtlamam gerek bilmiyorum ama belki şu SS'ler yardım eder. G PRO X 2 superligth nerede önermisim anlamadım, eğer bir indirim konusu açılıpta beğendim atıyorsam, demek ki kaydetmek istemişimdir o yüzden yani ürünü beğendigimden değil, şu an bana dedikleriniz külliyen iftira ve kolpa, adımı kirletmeye oynuyorsunuz, Logitech'in klavyeleri ve kulaklıkları kaliteli mouseları değil zaten, eğer fanboyu olmadığıma hala inanmıyorsanız daha fazla SS atabilirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240226-075938~2.png
    Screenshot_20240226-075938~2.png
    18,9 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20240226-075924~2.png
    Screenshot_20240226-075924~2.png
    30,2 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri