Amazon.com.tr ayrıca buna bilek desteği bulursanız bu daha iyi tercih olur.
www.technopat.net
www.technopat.net
forum.donanimarsivi.com
www.technopat.net
www.technopat.net
forum.donanimarsivi.com
www.technopat.net
www.technopat.net
G812 için yay sesi sorunu etiketi basmadım arkadaşlar. Mesajımdan sonra gözüktüğü için cevap vermişim gibi gözükmüş olabilir. G812 beğendiğim modellerden birisidir.
Ayrıca %100 boy+bilek destekli klavyelerin çoğunda hotswap özelliği olmadığı için hasar gören Switch'lerin değişimi çok zor oluyor. Garanti kapsamında da çok fazla değerlendirilmezler.
Amazon.com.tr numpadli olarak bu var ve gayet önerdiğim modellerden birisi. Kronik sorunu yok. Sizin için tek eksisi bilek desteksiz olması.
Ben 3 tane ürün attım 3 ürünüde kullanıp yay sesi olduğunu deneyimlediniz yani öyle mi hocam? Hiç inandrıcı gelmiyor, varsayalım ki hepsini deneyim ettiniz bunu yorum olarak belirtirsiniz kanıt sunarsınız bu ürünlerde böyle sorun var dersiniz bizde, öyleymiş o zaman almayın deriz.
SteelSeries Apex Pro yay sesi problemi
Merhaba arkadaşlar Apex Pro klavye aldım 5 gündür kullanmaktayım ilk günlerde "t" ve "j" tuşlarından yay sesi gelmekteydi fakat bugün "ü" ve "b" tuşlarından da bu sesler gelmeye başladı. Ses çok rahatsız edici değil sert bastığımda gelen tuşun yay sesi fakat kulağımı hafif yaklaştırdığımda...
Apex 7 yay sesi çok yüksek
1 saat olmamıştır belki mağazadan gidip Apex 7 klavye aldım. F tuşları hariç bütün tuşlarda yay sesi çok şiddetli.
Yardım - ASUS ROG Scope RX'de çınlama sorunu
Merhabalar, 2 gün önce başlıktaki klavyeyi aldım. Elime bugün ulaştı ve test ettim. Tuşlarda bir problem yok fakat bir tuşa basınca alttaki metal plakadan çınlama sesi duydum ya da yay sesi pek anlayamadım fakat bir ses geliyor ayrıca space tuşu az bir tık daha sert basılması gerekiyor sanırım...
forum.donanimarsivi.com
ASUS ROG Scope yay sesi
Arkadaşlar ilk defa mekanik klavye aldım ve almışken en iyilerinden olsun istedim. 950₺ ye düşmüş diye ROG STRIX Scope aldım ancak tuşlardan basmayı bıraktığımda çınlama sesi geliyor. Bu normal midir? Yaylar yeni olduğu için zamanla geçer mi? Klavyem...
ASUS ROG STRIX Scope RX tuş soyulması ve RGB'nin yanmaması
Arkadaşlar, ASUS ROG STRIX Scope RX klavye sahibiyim. Tuş soyulması ve numpad kısmındaki 3 tuşunun RGB'si farklı yanması nedeniyle servise gönderdim, 20 gün üstüne aradım ve bilgi almak için yoksa ne arayıp ne de bilgi verdiler. Klavyemin tamir edilmeyeceğini belirterek bana muadil klavye...
Yardım - XPG Summoner çınlama/yay sesi.
Switch:Cherry MX Blue Klavyeyi alalı 3/4 hafta oluyor, videoda ki ses normal mi ? Bazı tuşlar (i yi gösterdim videoda) enter, backspace mesela, diğer tuşlara göre daha yüksek çınlıyolar. Teknik bir hatamı yoksa mekanik klavyede kaçınılmaz mı bilmediğim için konu açtım. Duruma göre iade veya...
forum.donanimarsivi.com
XPG Summoner çınlama sesi sebebiyle iade edilir mi?
Arkadaşlar klavyeyle ilgili 2 sorun var. 1) Klavyede deli gibi çınlama sesi var. 2) yazılımı berbat. Zar zor ayar yaptım ancak yarım saat sonra kendi kendine tüm tuşlar siyah oluyor. Kabloyu çıkart tak yapmadan da çözemiyorum. Alalı 2 gün oldu. Değişim talebi edebilir miyim ya da iade edilir mi...
XPG Summoner yüksek yay sesi
Selam arkadaşlar, 1 hafta önce gaming.gen üzerinden XPG Summoner Blue Switch aldım. Klavyeden çok memnunun fakat öyle böyle bir yay sesi yok. Özellikle space ve enter tuşuna basınca yay sesinin gitmesi için 2-3 saniye bekliyorum. Ufak tefek şeylere takılan bir insan değilim, kullanır geçerim...
G812 için yay sesi sorunu etiketi basmadım arkadaşlar. Mesajımdan sonra gözüktüğü için cevap vermişim gibi gözükmüş olabilir. G812 beğendiğim modellerden birisidir.
Ayrıca %100 boy+bilek destekli klavyelerin çoğunda hotswap özelliği olmadığı için hasar gören Switch'lerin değişimi çok zor oluyor. Garanti kapsamında da çok fazla değerlendirilmezler.
Amazon.com.tr numpadli olarak bu var ve gayet önerdiğim modellerden birisi. Kronik sorunu yok. Sizin için tek eksisi bilek desteksiz olması.
Son düzenleyen: Moderatör: