Bütçem max 5000 TL (500 lira vs artabilir), genellikle CS2 oynuyorum. ATK 68Rx (siyah) dikkatimi çekti. Wolf Switch hakkında pek bilgim yok, aydınlatırsanız sevinirim.
Bütçem max 5000 TL (500 lira vs artabilir), genellikle CS2 oynuyorum. ATK 68Rx (siyah) dikkatimi çekti. Wolf Switch hakkında pek bilgim yok, aydınlatırsanız sevinirim.
Manyetik alacaksanıx MelGeek Real67 modeline bakın, ATK 68RX PCB ve switch olarak vasat kalıyor.
![]()
MelGeek Real67 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Mekanikte olur derseniz Yunzii AL80 alabilirsiniz.
![]()
YUNZII AL80 QMK/VIA Alüminyum LCD Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Cream V2 ve Gateron Zero arasındaki fark nedir biliyor musun?
Yunzii al 80 ve al 65 arasında kaldım. Hocam tasarım harici farkları nedir?
Anladım hocam teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.Tasarim ve boyut farki var, AL65 fiyatina degecek bir model degil rakipleri 3500-4000 bandinda.
Cream V2 ve Gateron Zero arasındaki fark nedir biliyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.