Wraith mouse önerisi

Bütçe
4k
Anladım hocam teşekkür ederim.

Sen.

Peki hocam teşekkür ederim başka önerileriniz olursa duymak isterim.
Ben de aynı bütçeye Leviathan V4 almaya karar vermiştim. Ancak skatezi ve gripi olmadığını söylemişsiniz. Bunu nereden öğrendiniz acaba? Ve son olarak hangi mouse'da karar kıldınız acaba?

Ben de aynı bütçeye Leviathan V4 almaya karar vermiştim. Ancak skatezi ve gripi olmadığını söylemişsiniz. Bunu nereden öğrendiniz acaba? Ve son olarak hangi Mouse'da karar kıldınız acaba?

Hocam Wraith'de bir fareye tıklayıp aşağı doğru indiğinizde o fareye özel skatez ve grip eki çıkar fakat Leviathan da çıkmıyor. Şu an hala bakıyorum karar veremedim eve geçince PC üzerinden daha detaylı araştırma yapacağım.

Hocam Wraith'de bir fareye tıklayıp aşağı doğru indiğinizde o fareye özel skatez ve grip eki çıkar fakat Leviathan da çıkmıyor. Şu an hala bakıyorum karar veremedim eve geçince PC üzerinden daha detaylı araştırma yapacağım.
Anladım. Ben ilk defa bu tarz gaming mouse alacağım için fazlasıyla cahilim bu konuda ve yeni yeni öğreniyorum bu skatez, grip vb terimleri. Eğer Leviathan ile ilgili bilgi bulabilirseniz benimle de paylaşır mısınız? Sanırım YouTube'da kutu açılımı vardı. Bir de tabi son karar kılacağınız mouse nedir onu da bilmek isterim ben de aynı bütçeye sahibim.

Anladım. Ben ilk defa bu tarz Gaming mouse alacağım için fazlasıyla cahilim bu konuda ve yeni yeni öğreniyorum bu skatez, grip vb terimleri. Eğer Leviathan ile ilgili bilgi bulabilirseniz benimle de paylaşır mısınız? Sanırım YouTube'da kutu açılımı vardı. Bir de tabii son karar kılacağınız mouse nedir onu dabilmek isterim ben de aynı bütçeye sahibim.

Hocam bende sizin gibiyim inanın Leviathan da bağlı kalır mıyım bilmiyorum ama bir araştırma yapacağım sizi de bilgilendireceğim isterseniz direk yapacağım sepeti atarım sıkıntı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı